Povezane vesti
Sindikalac govorio o uslovima rada u Juri u Srbiji, kompanija ga tužila
Nova 14.08.2021
Kompanija Jura tužila je svog radnika iz Leskovca, jer rukovodstvo smatra da je narušio ugled fabrike, tako što je javno pričao o lošem položaju zaposlenih. Prvo ročište održano je juče, a tužbom je Jura obuhvatila i Zorana Markovića, predsednika… »
Sindikalac govorio o uslovima rada u fabrici, kompanija Jura ga tužila - "narušio im ugled"
Radio 021 14.08.2021
Kompanija Jura tužila je svog radnika iz Leskovca, jer rukovodstvo smatra da je narušio ugled fabrike, tako što je javno pričao o lošem položaju zaposlenih. Prvo ročište održano je juče, a tužbom je Jura obuhvatila i Zorana Markovića, predsednika… »
Vesti dana »
"Baš je bilo zabavno veče u Vašingtonu!" Oglasio se Tramp nakon pucnjave na njegovoj večeri, objavio i sliku napadača
Blic pre 15 minutajoš 38 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 20 minutajoš 36 povezanih
Najveća nuklearna katastrofa Černobilj - 40 godina kasnije: Šokantne istine, zločin, zataškavanje i život u senci radijacije
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Srušen Žeželjev most, nuklearna katastrofa u Černobilju, rođen Meša Selimović
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane