Povezane vesti

Nući prekinuo nastup, hitno hospitalizovan, završio na rengenu! (VIDEO)

Nući prekinuo nastup, hitno hospitalizovan, završio na rengenu! (VIDEO)

Vesti online 14.08.2021
Reper Igor Panić Nući, doživeo je nezgodu u Crnoj Gori pred svojom publikom u Crnoj Gori, zbog čega je hitno hospitalizovan. Naime, reper je tokom izvodbe svog hita nezgodno stao i pao, zbog čega su odmah pritrčali da mu pomognu ljudi koji su… »
Nezgoda u Crnoj Gori: Nucci povređen na nastupu, hitno prevezen u bolnicu

Nezgoda u Crnoj Gori: Nucci povređen na nastupu, hitno prevezen u bolnicu

Nova 14.08.2021
Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, sinoć je doživeo nezgodu na svom nastupu Crnoj Gori, odakle je hitno prevezen u prvu bolnicu. Naime, zbog krcatog kluba reper se u trenutku pogubio, pa je nezgodno stao i izvrnuo nogu. Ljudi u njegovom okruženju… »
Nucci za Nova.rs posle nezgode: Dobro sam, u bolnici sam maksimalno zbrinut

Nucci za Nova.rs posle nezgode: Dobro sam, u bolnici sam maksimalno zbrinut

Nova 14.08.2021
Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, sinoć je doživeo nezgodu na svom nastupu Crnoj Gori, odakle je hitno prevezen u prvu bolnicu. On se sada dobro oseća, što je i potvrdio za Nova.rs. Reper se u trenutku pogubio zbog gužve i izvrnuo nogu. Ljudi u… »
Srušio se na bini, odmah zvali hitnu pomoć: Nucci završio u bolnici - pao usred nastupa, obezbeđenje ga dizalo s poda!

Srušio se na bini, odmah zvali hitnu pomoć: Nucci završio u bolnici - pao usred nastupa, obezbeđenje ga dizalo s poda!

Mondo 14.08.2021
Popularni reper odmah je, s bine, odveden u bolnicu. Popularni reper odmah je, s bine, odveden u bolnicu. Reper Igor Panić poznatiji kao Nucci doživeo je nezgodu u Crnoj Gori pred svojom publikom. Nucci se tokom nastupa srušio na bini, pa je… »

Vesti dana »