Повезане вести

Вучић напао грађане: "Лежите по 60 дана у болници, а плаћате годишње само 2 дана!"

Вучић напао грађане: "Лежите по 60 дана у болници, а плаћате годишње само 2 дана!"

Правда 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је градилиште нове ковид болнице на новосадском Мишелуку, где се радови приводе крају. Председник је истакао да је изградња болнице веома важна не само за Нови Сад већ за целу Војводину… »
Предаја није опција! Вучевић обишао са председником Вучићем радове на новој ковид болници у Новом Саду

Предаја није опција! Вучевић обишао са председником Вучићем радове на новој ковид болници у Новом Саду

Мондо 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште нове ковид болнице на Мишелуку у Новом Саду, а тим поводом био је присутан и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Председник Србије Александар Вучић обишао је данас… »
ФОТО: Радови на изградњи ковид болнице на Мишелуку приводе се крају

ФОТО: Радови на изградњи ковид болнице на Мишелуку приводе се крају

Мој Нови Сад 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић, председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишли су данас градилиште нове ковид болнице на Мишелуку у Новом Саду. Том приликом, председник Вучић је… »
Погледајте како изгледа нова ковид болница на Мишелуку: Имаће више од 400 кревета и 220 кревета интензивне неге, али и банку…

Погледајте како изгледа нова ковид болница на Мишелуку: Имаће више од 400 кревета и 220 кревета интензивне неге, али и банку…

Курир 14.08.2021
НОВИ САД - У новој ковид болници на Мишелуку у Новом Саду биће више од 400 кревета полуинтензивне и 220 кревета интензивне неге. Биће ово велелепна болница, која ће имати и банку крви. Поносан сам, написао је председник Србије… »
"Очекује се ново увећање плата": Вучић обилази градилиште ковид болнице у Новом Саду: "Број инфицираних и јутрос порастао!"…

"Очекује се ново увећање плата": Вучић обилази градилиште ковид болнице у Новом Саду: "Број инфицираних и јутрос порастао!"…

Блиц 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић обилази градилиште нове ковид болнице на Мишелуку у Новом Саду. На почетку обиласка Вучић је разговарао са запосленима у болници и градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем. - Ја мислим да је… »

Вести дана »