Povezane vesti
U vojvodini sam samo ja mogao da radim: Lalatović pričao o Arabiji, uspesima Zvezde i Partizana, ali i ponudi koju je dobio!
Hot sport 14.08.2021
Zadovoljan je i spreman za zvaničnu premijeru. Nenad Lalatović će danas od 17.55 debitovati na klupi Al Batina. Srpski stručnjak je u razgovoru za MozzartSport istakao da Zvezda nije imala sreće protiv Šerifa, ali i da je navijao da Partizan prođe Soči… »
Lalatović: U Arabiji nema fudbala kad kasne isplate, takav sistem treba i Srbiji
Mozzart sport 14.08.2021
Srpski strateg spreman za zvaničnu premijeru u novom klubu. Niz srpskih trenera koji su se okušali u Saudijskoj Arabiji iz godine u godinu je sve duži, a od ovod leta srpski fudbalski ambasador na Bliskom istoku biće Nenad Lalatović. Strateg koji je na… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Srbija konačno ima generaciju koja je zalog za budućnost – tako kaže selektor, ali i ne samo on
Nova pre 9 minutajoš 30 povezanih

Drama iznad Smolenska - FSB oborio ukrajinski dron kod nuklearke; evropski lideri sutra u Beloj kući sa Zelenskim i Trampom
RTS pre 39 minutajoš 171 povezana

"Smeće koje je ostalo juče, večeras iznosimo do kraja": Novosađani se ponovo okupljaju kod Rektorata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih