Povezane vesti

Sve je dobila od mene, i pare i stan, a nije me volela: Ša opleo po bivšoj ženi - "Na kraju je završila s Tomovićem"

Sve je dobila od mene, i pare i stan, a nije me volela: Ša opleo po bivšoj ženi - "Na kraju je završila s Tomovićem"

Mondo 14.08.2021
Reper Ša otkrio da je njegova bivša žena Ivana Aleksić rekla da ga ne voli i da su "20 puta pričali o razvodu" Reper Ša otkrio da je njegova bivša žena Ivana Aleksić rekla da ga ne voli i da su "20 puta pričali o razvodu" Nenad Aleksić Ša gostovao je u… »
Novi detalji o odnosu ivane i Ša Mi smo 20 puta pričali o razvodu, terala me je da nađem devojku!

Novi detalji o odnosu ivane i Ša Mi smo 20 puta pričali o razvodu, terala me je da nađem devojku!

Alo 14.08.2021
Nenad Aleksić Ša javno je započeo vezu sa Tarom Simov dok je još bio u braku sa Ivanom Aleksić, a zbog toga je optužen da je najveći preljubnik u poslednjoj sezoni "Zadruge" Aleksić je sinoć, gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita" otkrio kakva je… »
Ša otkrio detalje odnosa sa Ivanom! Reper optužio bivšu da ga je huškala da bude prisan sa ženama: 20 puta smo pričali o…

Ša otkrio detalje odnosa sa Ivanom! Reper optužio bivšu da ga je huškala da bude prisan sa ženama: 20 puta smo pričali o…

Kurir 14.08.2021
Nenad Aleksić Ša po prvi put otkrio je detalje razgovora sa bivšom suprugom Ivanom, pre nego što ju je javno prevario u rijalitiju "Zadruga". - Pred ulazak u rijaliti Ivana je rekla da me više ne voli, evo to moja snajka može da potvrdi, to prvi put… »

Vesti dana »

Danas je Aranđelovdan

Danas je Aranđelovdan

Glas Šumadije pre 56 minutajoš 17 povezanih
Šta predviđa novi Trampov mirovni plan za Ukrajinu?

Šta predviđa novi Trampov mirovni plan za Ukrajinu?

Vreme pre 5 minutajoš 14 povezanih
Oblačno sa kišom, popodne još hladnije, sivo i tokom vikenda

Oblačno sa kišom, popodne još hladnije, sivo i tokom vikenda

Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 12 povezanih
Bogdan na udaru navijača - debakl Klipersa VIDEO

Bogdan na udaru navijača - debakl Klipersa VIDEO

B92 pre 11 minutajoš 14 povezanih