Povezane vesti

Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota da takve stvari izgovorim

Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota da takve stvari izgovorim

N1 Info 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo "sramota da takve stvari izgovori". Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti na… »
Vučić o istraživanju Demostata: Sramota me da takve stvari izgovorim

Vučić o istraživanju Demostata: Sramota me da takve stvari izgovorim

Nova 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo "sramota da takve stvari izgovori". Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti na… »
Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota takve stvari da izgovorim

Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota takve stvari da izgovorim

Danas 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo „sramota da takve stvari izgovori“. Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti… »
Najvažnije je videti šta vlast iza sebe ostavlja Vučić: Oni su ostavili svoje račune prepune, a mi ćemo da ostavimo pune…

Najvažnije je videti šta vlast iza sebe ostavlja Vučić: Oni su ostavili svoje račune prepune, a mi ćemo da ostavimo pune…

Večernje novosti 14.08.2021
Foto: Tanjug/J.P. Odgovarajući na pitanje da komentariše pisanje opozicionih medija koji prenose istraživanja javnog mnjenja gde se kaze da opozicija sigurno pobeđuje u Beogradu, a malo im fali i za pobedu u Srbiji, Vučić je rekao da je važno znati… »
Vučić optužio RTS da prednjači u kampanji protiv države

Vučić optužio RTS da prednjači u kampanji protiv države

Nova 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je Radio-televiziju Srbije (RTS) da prednjači u kampanji protiv države po pitanju ekologije. Valjda su odlučili da se na vreme preorijentišu i postanu gori od Đilasovih i Šokalovih medija, rekao je… »

Vesti dana »