Povezane vesti
Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota da takve stvari izgovorim
N1 Info 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo "sramota da takve stvari izgovori". Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti na predstojećim… »
Vučić o istraživanju Demostata: Sramota me da takve stvari izgovorim
Nova 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo "sramota da takve stvari izgovori". Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti na… »
Vučić o istraživanju Demostata: Bilo bi me sramota takve stvari da izgovorim
Danas 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas komentarišući istraživanje Demostata o podršci političkim partijama u Srbiji, da bi njega bilo „sramota da takve stvari izgovori“. Istraživanje Demostata pokazalo je da bi za stranke vlasti na… »
Najvažnije je videti šta vlast iza sebe ostavlja Vučić: Oni su ostavili svoje račune prepune, a mi ćemo da ostavimo pune…
Večernje novosti 14.08.2021
Foto: Tanjug/J.P. Odgovarajući na pitanje da komentariše pisanje opozicionih medija koji prenose istraživanja javnog mnjenja gde se kaze da opozicija sigurno pobeđuje u Beogradu, a malo im fali i za pobedu u Srbiji, Vučić je rekao da je važno znati i ko… »
Vučić optužio RTS da prednjači u kampanji protiv države
Nova 14.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je Radio-televiziju Srbije (RTS) da prednjači u kampanji protiv države po pitanju ekologije. Valjda su odlučili da se na vreme preorijentišu i postanu gori od Đilasovih i Šokalovih medija, rekao je Vučić… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu na radnoj večeri sa Ursulom fon der Lajen i Antonijem Koštom
Sputnik pre 21 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 11 satijoš 9 povezanih
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih