Povezane vesti
Kuruc i Ledej stigli u Beograd: Krv, suze i znoj za Partizan
Mozzart sport 14.08.2021
"Pričao mi je Davis Bertans o svemu, davao mi je savete. Isto kao i Bogdan Bogdanović...", kaže Letonac. Partizan je uključio motore i sada jedan po jedan pristižu i stranci. Vreme je da se ekipa sastane pod komandom Željka Obradovića. U Beograd su… »
„Bogdan mi pomaže, čuo sam da su navijači Partizana mnogo ludi“
Nova 14.08.2021
Košarkaš Partizana Rodions Kurucs predstavio se navijačima crno-belih i rekao da najviše iščekuje da vidi atmosferu na tribinama tokom mečeva. Kurucs je pred novu sezonu stigao na poziciju četvorke, kao pojačanje sa NBA iskustvom, koje u… »
Lidej u Beogradu: Znam kakvi su igrači dolazili iz Partizana
Nova 14.08.2021
Košarkaš Partizana Zek Lidej kaže da se raduje takmičenju u novom klubu, sa nekim od starih saigrača. Lidej je ove sezone stigao u tim Željka Obradovića i nada se pre svega kvalitetnoj borbi. „Osećam da imamo odličan tim, da imamo sjajnu grupu… »
Kuruks: Bertans i Bogdanović mi sve objasnili o Partizanu (video)
Sportski žurnal 14.08.2021
„Partizanovi navijači su među najboljima na svetu, pričao mi je o tome Davis Bertans, razgovarao sam i sa Bogdanom Bogdanovićem. Pomogli su mi mnogo“. - Očekujem dobru sezonu, znam da će biti teško, ali imamo dobar tim i nadam se da ćemo biti… »
Kuruks: Bertans i Bogdanović mi pričali o Partizanu (VIDEO)
Vesti online 14.08.2021
Rodions Kuruks, pojačanje Partizana za novu sezonu, došao je u Beograd. Letonski šuter se za klupsku televiziju predstavio i izneo očekivanja za sezonu u kojoj se mnogo očekuje od njega. Na “prvu loptu” je rekao da je svestan gde je došao. –… »
Vesti dana »
Beogradski studenti noćili u Inđiji, nastavljaju pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 47 minutajoš 18 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu
RTS pre 5 minutajoš 9 povezanih
Pronađene crne kutije u olupini: Otkrivaju se katastrofalne greške koje su dovele do sudara aviona i helikoptera iznad Vašingtona: Transkript razgovora kontrolora i pilota šokirao sve
Blic pre 5 minutajoš 8 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih