Повезане вести
Куруц и Ледеј стигли у Београд: Крв, сузе и зној за Партизан
Моззарт спорт 14.08.2021
"Причао ми је Давис Бертанс о свему, давао ми је савете. Исто као и Богдан Богдановић...", каже Летонац. Партизан је укључио моторе и сада један по један пристижу и странци. Време је да се екипа састане под командом Жељка… »
Курукс: Бертанс и Богдановић ми све објаснили о Партизану (видео)
Спортски журнал 14.08.2021
„Партизанови навијачи су међу најбољима на свету, причао ми је о томе Давис Бертанс, разговарао сам и са Богданом Богдановићем. Помогли су ми много“. - Очекујем добру сезону, знам да ће бити тешко, али имамо добар тим и надам се… »
Лидеј у Београду: Знам какви су играчи долазили из Партизана
Нова 14.08.2021
Кошаркаш Партизана Зек Лидеј каже да се радује такмичењу у новом клубу, са неким од старих саиграча. Лидеј је ове сезоне стигао у тим Жељка Обрадовића и нада се пре свега квалитетној борби. „Осећам да имамо одличан тим, да… »
„Богдан ми помаже, чуо сам да су навијачи Партизана много луди“
Нова 14.08.2021
Кошаркаш Партизана Родионс Куруцс представио се навијачима црно-белих и рекао да највише ишчекује да види атмосферу на трибинама током мечева. Куруцс је пред нову сезону стигао на позицију четворке, као појачање са НБА… »
Курукс: Бертанс и Богдановић ми причали о Партизану (ВИДЕО)
Вести онлине 14.08.2021
Родионс Курукс, појачање Партизана за нову сезону, дошао је у Београд. Летонски шутер се за клупску телевизију представио и изнео очекивања за сезону у којој се много очекује од њега. На “прву лопту” је рекао да је свестан где… »
Вести дана »

Курир сазнаје, троје младих из судара код Сајма критично: Лекари се на одељењу реанимације боре за њихове животе, операција у току
Курир пре 47 минутајош 20 повезаних

"Лоше ствари ће се десити" Трамп прети разрушеној земљи, спрема се ад одведе САД у "гробље"?
Ало пре 2 сатајош 7 повезаних

Министар одбране Естоније: Ако буде потребно - НАТО спреман да употреби силу
Радио 021 пре 57 минутајош 6 повезаних