Повезане вести

Куруц и Ледеј стигли у Београд: Крв, сузе и зној за Партизан

Куруц и Ледеј стигли у Београд: Крв, сузе и зној за Партизан

Моззарт спорт 14.08.2021
"Причао ми је Давис Бертанс о свему, давао ми је савете. Исто као и Богдан Богдановић...", каже Летонац. Партизан је укључио моторе и сада један по један пристижу и странци. Време је да се екипа састане под командом Жељка… »
Курукс: Бертанс и Богдановић ми све објаснили о Партизану (видео)

Курукс: Бертанс и Богдановић ми све објаснили о Партизану (видео)

Спортски журнал 14.08.2021
„Партизанови навијачи су међу најбољима на свету, причао ми је о томе Давис Бертанс, разговарао сам и са Богданом Богдановићем. Помогли су ми много“. - Очекујем добру сезону, знам да ће бити тешко, али имамо добар тим и надам се… »
Лидеј у Београду: Знам какви су играчи долазили из Партизана

Лидеј у Београду: Знам какви су играчи долазили из Партизана

Нова 14.08.2021
Кошаркаш Партизана Зек Лидеј каже да се радује такмичењу у новом клубу, са неким од старих саиграча. Лидеј је ове сезоне стигао у тим Жељка Обрадовића и нада се пре свега квалитетној борби. „Осећам да имамо одличан тим, да… »
„Богдан ми помаже, чуо сам да су навијачи Партизана много луди“

„Богдан ми помаже, чуо сам да су навијачи Партизана много луди“

Нова 14.08.2021
Кошаркаш Партизана Родионс Куруцс представио се навијачима црно-белих и рекао да највише ишчекује да види атмосферу на трибинама током мечева. Куруцс је пред нову сезону стигао на позицију четворке, као појачање са НБА… »
Курукс: Бертанс и Богдановић ми причали о Партизану (ВИДЕО)

Курукс: Бертанс и Богдановић ми причали о Партизану (ВИДЕО)

Вести онлине 14.08.2021
Родионс Курукс, појачање Партизана за нову сезону, дошао је у Београд. Летонски шутер се за клупску телевизију представио и изнео очекивања за сезону у којој се много очекује од њега. На “прву лопту” је рекао да је свестан где… »

Вести дана »