Povezane vesti

Bekvalac: Ogovaraju me žene koje nemaju hrabrost da budu kao ja

Bekvalac: Ogovaraju me žene koje nemaju hrabrost da budu kao ja

Nova 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac već pune dve decenije traje na muzičkoj sceni, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je na početku iste često bila na "meti" žena koje nisu imale hrabrosti da žive kao ona. „Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima… »
Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja! Bekvalčeva o napuštanju porodičnog doma: Bilo je tu epiteta i…

Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja! Bekvalčeva o napuštanju porodičnog doma: Bilo je tu epiteta i…

Kurir 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima. "Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je… »
Ogovaraju me žene koje bi da budu Kao ja! Nataša Bekvalac nikad iskrenija - "Bilo je tu i epiteta i tračeva!"

Ogovaraju me žene koje bi da budu Kao ja! Nataša Bekvalac nikad iskrenija - "Bilo je tu i epiteta i tračeva!"

Mondo 14.08.2021
Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se žena postavlja bude mesto na kojem će biti" Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se žena… »

Vesti dana »