Povezane vesti

Bekvalac: Ogovaraju me žene koje nemaju hrabrost da budu kao ja

Bekvalac: Ogovaraju me žene koje nemaju hrabrost da budu kao ja

Nova 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac već pune dve decenije traje na muzičkoj sceni, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je na početku iste često bila na "meti" žena koje nisu imale hrabrosti da žive kao ona. „Kao mlada sam shvatila da se ne mogu… »
Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja! Bekvalčeva o napuštanju porodičnog doma: Bilo je tu epiteta i…

Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja! Bekvalčeva o napuštanju porodičnog doma: Bilo je tu epiteta i…

Kurir 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima. "Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi… »
Ogovaraju me žene koje bi da budu Kao ja! Nataša Bekvalac nikad iskrenija - "Bilo je tu i epiteta i tračeva!"

Ogovaraju me žene koje bi da budu Kao ja! Nataša Bekvalac nikad iskrenija - "Bilo je tu i epiteta i tračeva!"

Mondo 14.08.2021
Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se žena postavlja bude mesto na kojem će biti" Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se… »

Vesti dana »