Povezane vesti
Bekvalac: Ogovaraju me žene koje nemaju hrabrost da budu kao ja
Nova 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac već pune dve decenije traje na muzičkoj sceni, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je na početku iste često bila na "meti" žena koje nisu imale hrabrosti da žive kao ona. „Kao mlada sam shvatila da se ne mogu… »
Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja! Bekvalčeva o napuštanju porodičnog doma: Bilo je tu epiteta i…
Kurir 14.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima. "Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi… »
Ogovaraju me žene koje bi da budu Kao ja! Nataša Bekvalac nikad iskrenija - "Bilo je tu i epiteta i tračeva!"
Mondo 14.08.2021
Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se žena postavlja bude mesto na kojem će biti" Nataša Bekvalac otkrila da je rasla u patrijarhalnoj porodici, ali da nije želela da "mesto na koje se… »
Vesti dana »

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 20 minutajoš 77 povezanih

MUP: Uhapšen vozač, povredio tri osobe na okupljanju za protest u Beogradu
Beta pre 27 minutajoš 15 povezanih

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 26 minutajoš 8 povezanih

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo danas izdržati sve pritiske i napade
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih