Povezane vesti
Rekla je Da! Karić i Jovana posle priča o trudnoći napravili haos objavom, reagovao i Osman - Javio se, hoće Da se ženi!
Mondo 14.08.2021
Stefan Karić i Jovana Ljuisavljević zaintrigirali su pratioce na mrežama. Stefan Karić i Jovana Ljuisavljević zaintrigirali su pratioce na mrežama. Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević ovih dana uživaju u letnjem odmoru na Crnogorskom primorju, odakle su… »
Rekla je da! Stefan Karić poslednjom objavom napravio pravu pometnju, oglasio se i OSMAN: Javio se, hoće da se oženi jovanom…
Kurir 14.08.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić uživaju na Crnogorskom primorju, a sada je Stefan zaintrigirao pratioce poslednjom objavom. Naime, on je objavio njegovu i Jovaninu fotografiju i napisao je: "Rekla je da. Pitanje je bilo: "Da li me voliš?", a nakon… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 48 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

Prve reči Novaka Đokoviće posle šangajskog pakla: Srbin opet oduševio Kineze, svi mu se klanjaju
Mondo pre 12 minutajoš 54 povezane