Povezane vesti
Marjanović majstorijom sa više od pola terena rešio pitanje pobednika u Kruševcu: Da li već sada imamo gol sezone? (video)
Hot sport 14.08.2021
Preokret domaćina vredan tri boda! U drugom meču petog kola Superlige Srbije, fudbaleri Napretka su u Kruševcu ugostili ekipu Mladosti. Do ovog meča je domaćin bio na skoru od dve pobede i dva poraza, dok je ekipa iz Lučana zabeležila tri poraza uz… »
Pukla „bomba“ sa centra, bivši igrač Partizana izazvao ludnicu VIDEO
Nova 14.08.2021
Saša Marjanović, fudbaler Napretka iz Kruševca, postigao je jedan od najlepših golova od početka sezone ne samo u Srbiji, već širom sveta. U toku je bio 76. minut kada su igrači Napretka uspeli da oduzmu loptu na sredini terena. Kratki odbitak… »
Grafičar vodio 2:0 u Dobanovcima, pa izgubio golom u 90. minutu
Mozzart sport 14.08.2021
Odigrane još četiri utakmice drugog kola Prve lige Srbije. Za sada, jedino su fudbaleri Inđije na dve pobede u prva dva kola Prve lige Srbije. Priliku da im se pridruže u popodnevnim mečevima subotnjeg programa nisu iskoristili Mačva, Bačka i… »
Stanković: Ne idemo na Čukarički sa „belom zastavom“
Sportski žurnal 14.08.2021
Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju u nedelju ekipi Čukaričkog, u meču petog kola Super lige Srbije. Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je da će njegova ekipa ići da se "nadigrava" protiv Čukaričkog u Beogradu, kao i… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 1 satjoš 135 povezanih
Ješić i Stanojević na slobodi: "Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 24 minutajoš 91 povezana