Povezane vesti
Ovo je Stefan čija slika je rasplakala Srbiju: Pao sam na kolena i pomislio - izgubili su sve, šta će ovi ljudi sada?
Mondo 14.08.2021
Mladi vatrogasac Stefan Čiča (24) ponovo je postao heroj kada je u četvrtak, gaseći ogroman požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu. Mladi vatrogasac Stefan Čiča (24) ponovo je postao heroj kada je u četvrtak, gaseći ogroman požar u… »
Ovo je vatrogasac zbog čije slike je cela Srbija plakala: Stajao sam i gledao šta je neko izgubio preko noći, a gradio ceo…
Kurir 14.08.2021
Ne postoji lepši i časniji osećaj nego kada spasite ljudski život, to je na mene ostavilo neizbrisiv trag, rekao je za Kurir vatrogasac Stefan Čiča (24), koji je ponovo postao heroj nacije kada je u četvrtak, gaseći strašan požar u kineskom tržnom… »
Vesti dana »
Plate u Srbiji rastu neverovatnom brzinom: Prosečna zarada veća od 120.000 dinara
B92 pre 13 minutajoš 30 povezanih
Ruski državljanin osumnjičen da je zapalio baštu kafića u Beogradu: Izazvao požar, pa pretio vlasnicima
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 101 povezana
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Danas pre 2 satajoš 34 povezane
Advokat Ninić otkrio: Ubijenog Baju Nešovića spominjali kao blagajnika Slaviše Kokeze u aferi s paralelnom carinom
Pravda pre 8 satijoš 6 povezanih
SAD i Iran blizu produženja primirja, nafta pala više od pet odsto
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 29 povezanih