Povezane vesti
Mogla sam da budem ubijena - ispovest žene koju su Kinezi brutalno udarali čekićem po glavi u gradskom prevozu
Noizz 15.08.2021
Dvojica kineskih državljana su iz čista mira čekićem napala J. M., R. N. i J. M. u gradskim autobusima, zadavši im više udaraca u predelu glave i tela. Kinezi su najpre napali J. M. i R. N. u autobusu na liniji 37 na Žarkovu, a potom su izašli na stanici… »
"Besno me je čekićem udarao u glavu": Ispovest žene koju su dvojica Kineza iz čista mira brutalno napala u gradskom prevozu
Blic 15.08.2021
Dvojica kineskih državljana su iz čista mira čekićem napala J. M., R. N. i J. M. u gradskim autobusima, zadavši im više udaraca u predelu glave i tela. Kinezi su najpre napali J. M. i R. N. u autobusu na liniji 37 na Žarkovu, a potom su izašli na stanici… »
Ispovest žene koju su Kinezi čekićem napali u autobusu na liniji 37
Nova 15.08.2021
Smejali su se, pa izvadili čekić, zavrištala sam: Jeziva ispovest Beograđanke koju su Kinezi krvnički napali u prevozu
Mondo 15.08.2021
Tri žene povređene su juče oko 14:30 časova u brutalnom napadu koji se dogodio na okretnici autobusa na Banovom brdu, u vozilu na liniji 37. Tri žene povređene su juče oko 14:30 časova u brutalnom napadu koji se dogodio na okretnici autobusa na Banovom… »
Vesti dana »
Uživo Rusija tuče po Odesi, krvoproliće! Likvidiran komandir artiljerijske baterije u Harkovu, zatvoreni aerodromi u Moskvi
Alo pre 1 satjoš 24 povezane
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, jedna osoba poginula
N1 Info pre 46 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen Leskovčanin koji je usmrtio pešaka na Matejevačkom putu u Nišu
Niške vesti pre 11 minutajoš 16 povezanih
Lavrov: Pod određenim uslovima moguća nacionalizacija NIS-a uz saglasnost Rusije
Radio 021 pre 1 minutjoš 16 povezanih