Повезане вести
Могла сам да будем убијена - исповест жене коју су Кинези брутално ударали чекићем по глави у градском превозу
Ноизз 15.08.2021
Двојица кинеских држављана су из чиста мира чекићем напала Ј. М., Р. Н. и Ј. М. у градским аутобусима, задавши им више удараца у пределу главе и тела. Кинези су најпре напали Ј. М. и Р. Н. у аутобусу на линији 37 на Жаркову, а… »
"Бесно ме је чекићем ударао у главу": Исповест жене коју су двојица Кинеза из чиста мира брутално напала у градском превозу
Блиц 15.08.2021
Двојица кинеских држављана су из чиста мира чекићем напала Ј. М., Р. Н. и Ј. М. у градским аутобусима, задавши им више удараца у пределу главе и тела. Кинези су најпре напали Ј. М. и Р. Н. у аутобусу на линији 37 на Жаркову, а… »
Исповест жене коју су Кинези чекићем напали у аутобусу на линији 37
Нова 15.08.2021
Смејали су се, па извадили чекић, завриштала сам: Језива исповест Београђанке коју су Кинези крвнички напали у превозу
Мондо 15.08.2021
Три жене повређене су јуче око 14:30 часова у бруталном нападу који се догодио на окретници аутобуса на Бановом брду, у возилу на линији 37. Три жене повређене су јуче око 14:30 часова у бруталном нападу који се догодио на… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 34 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 34 минутајош 4 повезане