Povezane vesti
Mogla sam da budem ubijena - ispovest žene koju su Kinezi brutalno udarali čekićem po glavi u gradskom prevozu
Noizz 15.08.2021
Dvojica kineskih državljana su iz čista mira čekićem napala J. M., R. N. i J. M. u gradskim autobusima, zadavši im više udaraca u predelu glave i tela. Kinezi su najpre napali J. M. i R. N. u autobusu na liniji 37 na Žarkovu, a potom su izašli na… »
"Besno me je čekićem udarao u glavu": Ispovest žene koju su dvojica Kineza iz čista mira brutalno napala u gradskom prevozu
Blic 15.08.2021
Dvojica kineskih državljana su iz čista mira čekićem napala J. M., R. N. i J. M. u gradskim autobusima, zadavši im više udaraca u predelu glave i tela. Kinezi su najpre napali J. M. i R. N. u autobusu na liniji 37 na Žarkovu, a potom su izašli na… »
Smejali su se, pa izvadili čekić, zavrištala sam: Jeziva ispovest Beograđanke koju su Kinezi krvnički napali u prevozu
Mondo 15.08.2021
Tri žene povređene su juče oko 14:30 časova u brutalnom napadu koji se dogodio na okretnici autobusa na Banovom brdu, u vozilu na liniji 37. Tri žene povređene su juče oko 14:30 časova u brutalnom napadu koji se dogodio na okretnici autobusa na… »
Ispovest žene koju su Kinezi čekićem napali u autobusu na liniji 37
Nova 15.08.2021
Vesti dana »
Nepoznata tečnost iscurila iz kotlarnice u kanalizaciju? Novi detalji trovanja u Nišu, lekarsku pomoć zatražila još jedna osoba
Kurir pre 3 satajoš 47 povezanih
Deo zaposlenih u Radio-televiziji Vojvodine traži smenu urednika Prvog programa RTV
Novi magazin pre 4 satijoš 30 povezanih
Nikola Jovanović: Vučić će ići na izbor premijera, moguće i pojačavanje represije u Srbiji
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Šef kabineta predsednika Srbije koordinisao aktivnosti na rekonstrukciji železnice ka Mađarskoj
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Vučić pomilovao dekanku iz Niša, ona ne zna za šta: „Nikakav postupak se ne vodi protiv mene“
Novi magazin pre 41 minutajoš 38 povezanih