Повезане вести
Ковачевић прозвао Вучића: Архилажов прича нешто што нисам рекао, 'ајмо на полиграф
Правда 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић каже да није видео Александра Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ искључиво Беливука, што је супротно речима лидера напредњака. - Архиллажов демантује… »
Ковачевић: Видео сам само Беливука на тераси Председништва
Данас 15.08.2021
Потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је данас да је рекао да је видео Александра Вучића и вођу криминалног клана Вељка Беливука на тераси зграде у којој је кабинет председника Србије, истакавши да је видео… »
Ковачевић: Нисам рекао да сам видео Беливука и Вучића на тераси, само Беливука
Н1 Инфо 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је да је видео председника Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ истакао да је видео искључиво Беливука. Синиша Ковачевић је раније рекао да је… »
Ковачевић: Нисам рекао да сам видео Беливука и Вучића на тераси, само Беливука
Нова 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је да је видео председника Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ истакао да је видео искључиво Беливука. Синиша Ковачевић је приликом… »
Вести дана »

Никола Саркози осуђен на пет година затвора због финансирања кампање Гадафијевим новцем
Н1 Инфо пре 1 сатјош 48 повезаних

Шкеро: Вучић изводи државни удар, мења министре као играчке, понижава премијера
Бета пре 7 сатијош 8 повезаних

Русија одбацила умешаност у надлетање дронова изнад аеродрома Данске
Н1 Инфо пре 1 сатјош 43 повезане