Повезане вести

Ковачевић прозвао Вучића: Архилажов прича нешто што нисам рекао, 'ајмо на полиграф

Ковачевић прозвао Вучића: Архилажов прича нешто што нисам рекао, 'ајмо на полиграф

Правда 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић каже да није видео Александра Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ искључиво Беливука, што је супротно речима лидера напредњака. - Архиллажов демантује… »
Ковачевић: Видео сам само Беливука на тераси Председништва

Ковачевић: Видео сам само Беливука на тераси Председништва

Данас 15.08.2021
Потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је данас да је рекао да је видео Александра Вучића и вођу криминалног клана Вељка Беливука на тераси зграде у којој је кабинет председника Србије, истакавши да је видео… »
Ковачевић: Нисам рекао да сам видео Беливука и Вучића на тераси, само Беливука

Н1 Инфо 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је да је видео председника Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ истакао да је видео искључиво Беливука. Синиша Ковачевић је раније рекао да је… »

Нова 15.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић демантовао је да је видео председника Вучића и Вељка Беливука на тераси Председништва, већ истакао да је видео искључиво Беливука. Синиша Ковачевић је приликом… »

Вести дана »