Povezane vesti
Ja sam onaj koji vas je opljačkao: Milena Dravić jednom prilikom našla se oči u oči sa lopovom, a njegovo pitanje ju je…
Kurir 15.08.2021
Iako se o životi Milene Dravić i Dragana Nikolića dosta zna, malo je poznato da je glumici jednom iznenada prišao nepoznati čovek i priznao joj da je pre 47 godina obio njen stan i odneo joj nakit i nagrade. Naime, Milena Dravić slučajno je… »
Ja sam vas opljačkao! Milena Dravić se našla oči u oči s lopovom - Pružio joj ruku i tražio nešto što ju je iznenadilo
Mondo 15.08.2021
Glumica je svojevremeno ispričala kako se sve odigralo. Glumica je svojevremeno ispričala kako se sve odigralo. Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić bili su jedni od najpoznatijih i najcenjenijh glumaca svoga doba, a o njihov ljubavi se naširoko… »
Vesti dana »

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 10 minutajoš 19 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Bela kuća: Nikad nismo bili ovoliko blizu mira; Zelenski: Nova serija borbenih aviona F-16 stigla u Ukrajinu
RTV pre 28 minutajoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Rute: Dobar razgovor sa Vučićem o značaju očuvanja regionalne bezbednosti
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih