Повезане вести

Боно Вокс на Сарајево филм фестивалу

Боно Вокс на Сарајево филм фестивалу

Слободна Европа 15.08.2021
Ирски пјевач и фронтмен бенда У2 Боно Вокс поздравио је у недјељу 15. августа десетине фанова на специјалном Црвеном тепиху Сарајево Филм фестивала (СФФ). „Чини се да је прошло дуго времена, колико нисам био у Сарајеву. Драго ми… »
Боно Вокс и Вим Вендерс на Сарајево филм фестивалу

Боно Вокс и Вим Вендерс на Сарајево филм фестивалу

РТС 15.08.2021
Певач ирског рок бенда У2 Боно Вокс посетио је Сарајево где се данас придружио немачком редитељу Виму Вендерсу на премијерном приказивању рестаурисане верзије филма „Хотел од милион долара“ у оквиру Сарајево филм фестивала… »
Боно Вокс и Вим Вендерс почасни гости Сарајево филм фестивала

Боно Вокс и Вим Вендерс почасни гости Сарајево филм фестивала

Радио 021 15.08.2021
Музичка звезда Боно Вокс прошетао је данас црвеним тепихом 27. Сарајево филм фестивала. "Драго ми је да сам опет овде. Чини се да је прошло предуго, покушали смо доћи прошле године, али нисмо могли. Ово је најбољи фестивал"… »
Боно Вокс прошетао црвеним тепихом у Сарајеву као почасни гост СФФ-а

Боно Вокс прошетао црвеним тепихом у Сарајеву као почасни гост СФФ-а

Н1 Инфо 15.08.2021
Музичар и фронтмен групе У2 Боно Вокс прошетао је са својом партнерком црвеним тепихом у част 27. издања Сарајево Филм Фестивала. Велики број грађана се окупио на Фестивалском тргу где су Вокса дочекали уз аплауз и овације, а… »
Гост изненађења на Сарајево филм фестивалу: Лудница на црвеном тепиху - стигао је Боно! (фото, видео)

Гост изненађења на Сарајево филм фестивалу: Лудница на црвеном тепиху - стигао је Боно! (фото, видео)

Мондо 15.08.2021
Боно у Сарајеву. Боно у Сарајеву. Славни певач Боно Вокс изненадио је публику 27. СФФ-а и прошетао посебним црвеним тепихом испред Народног позоришта у Сарајеву. Погледајте! Боно је изненадио публику, а многи су дошли са… »
Боно Вокс стигао у Сарајево: „Опколили га“ обожаваоци на црвеном тепиху

Боно Вокс стигао у Сарајево: „Опколили га“ обожаваоци на црвеном тепиху

Нова 15.08.2021
Чувени музичар Боно Вокс стигао је у Сарајево, као специјални гост Сарајево филм фестивала, саопштили су организатори ове смотре у главном граду БиХ. Фронтмен легендарног ирског састава „У2“ Боно Вокс почасни је а и гост… »

Вести дана »