Повезане вести
Боно Вокс на Сарајево Филм Фестивалу
Нова 15.08.2021
Вокс је, као велики пријатељ Сарајева и Сарајево Филм Фестивала, присуствовао и премијерном представљању Вендерсовог филма на 6. сарајевском филмском фестивалу. „Јако је добро бити овде и чини ми се као да нисам био ту јако… »
Боно Вокс у Сарајеву са Вимом Вендерсом
РТВ 15.08.2021
САРАЈЕВО - Певач ирског рок бенда Ју ту Боно Вокс посетио је Сарајево где се данас придружио немачком редитељу Виму Вендерсу на премијерном приказивању новорестаурисане верзије његовог филма "Хотел од милион долара" у оквиру… »
Боно Вокс стигао на Сарајево Филм фестивал: Ово је и даље, за мене, главни град суживота
Блиц 15.08.2021
На премијерном приказивању рестаурисане верзије филма “Хотел од милион долара” Вима Вендерса, на 27. Сарајево филм фестивалу, на црвеном тепиху, славном редитељу се данас придружио и чувени музичар Боно Вокс. Овај музички… »
Боно у Сарајеву: Ја сам дечак који се стално буни, и у све меша
Нова 15.08.2021
Општу помаму у Сарајеву изазвао је данас долазак музичке легенде - Бона Вокса, као почасног госта 27. Сарајево филм фестивала, преносе босанскохерцеговачки медији. Фронтмен чувеног ирског састава „У2“ стигао је у главни град БиХ… »
Вести дана »
(Фото) "Парче неба" у Вазнесењској цркви: Везла га је сама Богородица, носио кнез Лазар, а народ верује да има исцелитељске моћи
Дневник пре 12 минутајош 39 повезаних
Нови протест у Грачаници: Грађани пружили подршку ухапшеним српским директорима
РТВ пре 3 сатајош 31 повезана
Путин у Кини: Договор о изградњи великог гасовода, ињекција руској привреди
Данас пре 1 сатјош 44 повезане