Повезане вести

Боно Вокс на Сарајево Филм Фестивалу

Боно Вокс на Сарајево Филм Фестивалу

Нова 15.08.2021
Вокс је, као велики пријатељ Сарајева и Сарајево Филм Фестивала, присуствовао и премијерном представљању Вендерсовог филма на 6. сарајевском филмском фестивалу. „Јако је добро бити овде и чини ми се као да нисам био ту јако… »
Боно Вокс у Сарајеву са Вимом Вендерсом

Боно Вокс у Сарајеву са Вимом Вендерсом

РТВ 15.08.2021
САРАЈЕВО - Певач ирског рок бенда Ју ту Боно Вокс посетио је Сарајево где се данас придружио немачком редитељу Виму Вендерсу на премијерном приказивању новорестаурисане верзије његовог филма "Хотел од милион долара" у оквиру… »
Боно Вокс стигао на Сарајево Филм фестивал: Ово је и даље, за мене, главни град суживота

Боно Вокс стигао на Сарајево Филм фестивал: Ово је и даље, за мене, главни град суживота

Блиц 15.08.2021
На премијерном приказивању рестаурисане верзије филма “Хотел од милион долара” Вима Вендерса, на 27. Сарајево филм фестивалу, на црвеном тепиху, славном редитељу се данас придружио и чувени музичар Боно Вокс. Овај музички… »
Боно у Сарајеву: Ја сам дечак који се стално буни, и у све меша

Боно у Сарајеву: Ја сам дечак који се стално буни, и у све меша

Нова 15.08.2021
Општу помаму у Сарајеву изазвао је данас долазак музичке легенде - Бона Вокса, као почасног госта 27. Сарајево филм фестивала, преносе босанскохерцеговачки медији. Фронтмен чувеног ирског састава „У2“ стигао је у главни град БиХ… »

Вести дана »