Povezane vesti
Bono Voks na Sarajevo Film Festivalu
Nova 15.08.2021
Voks je, kao veliki prijatelj Sarajeva i Sarajevo Film Festivala, prisustvovao i premijernom predstavljanju Vendersovog filma na 6. sarajevskom filmskom festivalu. „Jako je dobro biti ovde i čini mi se kao da nisam bio tu jako dugo, a opet se čini kao… »
Bono Voks u Sarajevu sa Vimom Vendersom
RTV 15.08.2021
SARAJEVO - Pevač irskog rok benda Ju tu Bono Voks posetio je Sarajevo gde se danas pridružio nemačkom reditelju Vimu Vendersu na premijernom prikazivanju novorestaurisane verzije njegovog filma "Hotel od milion dolara" u okviru Sarajevo film festivala… »
Bono Voks stigao na Sarajevo Film festival: Ovo je i dalje, za mene, glavni grad suživota
Blic 15.08.2021
Na premijernom prikazivanju restaurisane verzije filma “Hotel od milion dolara” Vima Vendersa, na 27. Sarajevo film festivalu, na crvenom tepihu, slavnom reditelju se danas pridružio i čuveni muzičar Bono Voks. Ovaj muzički umetnik, frontmen… »
Bono u Sarajevu: Ja sam dečak koji se stalno buni, i u sve meša
Nova 15.08.2021
Opštu pomamu u Sarajevu izazvao je danas dolazak muzičke legende - Bona Voksa, kao počasnog gosta 27. Sarajevo film festivala, prenose bosanskohercegovački mediji. Frontmen čuvenog irskog sastava „U2“ stigao je u glavni grad BiH kako bi… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 33 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih