Povezane vesti
Pevala 10 sati pod šatorom, pa nadrljala! Zlata Petrović otkrila šta joj se desilo - "Ma, kakve pare, kakvi bakrači!"
Mondo 15.08.2021
Zlata Petrović se vratila nastupima posle više od godinu dana pauze. Zlata Petrović se vratila nastupima posle više od godinu dana pauze. Zlata Petrović se, kao i njene kolege, nakon popuštanja epidemioloških mera vratila nastupima i jedva je… »
"Pevala sam pod šatorom 10 sati bez prestanka" Folkerka otkrila šta joj se desilo na romskom krštenju: "Izgubiću glas, ovo…
Blic 15.08.2021
Zlata Petrović nakon popuštanja epidemioloških mera ne staje s radom. Ona je nastupala na jednom romskom krštenju gde je bila angažovana da peva do jutra sa nekoliko svojih kolega. Pevačica priznaje da, iako se uželela nastupla, nema više energije… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 7 satijoš 9 povezanih

Njujork Tajms o jučerašnjem protestu u Beogradu: Najveći izazov vlasti u poslednjih 30 godina
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 1 minutjoš 227 povezanih

Opozicija najavila krivične prijave zbog "zvučnog topa", nadležni odbacuju navode da je korišćen
NIN pre 56 minutajoš 68 povezanih