Повезане вести
Федерер опет иде на операцију, чека га дуга пауза
Политика 15.08.2021
БАЗЕЛ - Швајцарски тенисер Роџер Федерер објавио је вечерас да ће морати на нову операцију колена и да му предстоји неколико месеци паузе. „Желим себи да дам трачак наде да се вратим на Тур у неком облику или форми. Бићу одсутан… »
Шок: Федерер поново иде на операцију колена, крај велике каријере све ближи?
Вести онлине 15.08.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер прескочиће предстојећи УС Опен који се игра од 30. августа до 12. септембра, и биће ван терена дуже време, јер му је неопходна трећа операција десног колена. Федерер је данас објавио ову вест… »
Федерер завршава каријеру: Поново операција за Роџера!
Хот спорт 15.08.2021
Ово би могао да буде крај! Један од најбољих тенисера свих времена и апсолутна легенда ‘белог спорта’ – Роџер Федерер могао би да заврши каријеру. Он поново мора на операцију, а имајући у виду број година, тако нешто би било… »
Федерер шокирао навијаче, каријера под знаком питања
Нова 15.08.2021
Роџер Федерер је објавио информацију која је натерала навијаче швајцарског тенисера да се веома забрину за његово здравље. „Од Вимблдона сам био подвргнут великом броју докторских контрола, прикупљао сам информације, и… »
Федерер мора на нову операцију колена, могућ крај каријере
Бета 15.08.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер мораће да се подвргне новој операцији колена, саопштио је данас на свом инстаграм налогу. Федереру ће ово бити трећа операција истог колена и чека га вишемесечна пауза, а можда и крај… »
Крај? Нова операција и вишемесечна пауза за Роџера
Н1 Инфо 15.08.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер саопштио је да ће бити неколико месеци ван терена, пошто га очекује нова операција колена. Освајач 20 Гренд слем титула већ је имао два захвата на колену прошле године, али очигледно да проблем… »
Федерер на вишемесечној паузи!
Спортске.нет 15.08.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер биће удаљен са тениских терена више месеци, припремајући се за нову опрацију колена. Један од најбљих тенисера свих времена обратио се јавности видеом преко свог Инстаграм профила најавивши да… »
Шок! Федерер не иде на УС опен, већ на операцију: Роџер више не може, да ли је ово крај каријере?
Мондо 15.08.2021
Легендарни швајцарски тенисер је поново забринуо своје фанове. Легендарни швајцарски тенисер је поново забринуо своје фанове. Званично је донета одлука - Роџер Федерер неће играти на УС опену ове године! Легендарни швајцарски… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро