Повезане вести

Станковић: Има одговорности, али нема страха! Не занима ме да ли ће бити лепо или ружно, већ да прођемо

Станковић: Има одговорности, али нема страха! Не занима ме да ли ће бити лепо или ружно, већ да прођемо

Моззарт спорт 16.08.2021
„Клуж игра у различитим системима“, поручио је млади тренер. Дејан Станковић верује да ће његова екипа показати праву реакцију после елиминације у квалификацијама за Лигу шампиона и доћи до победе у првом мечу плеј-офа за Лигу… »
"Лепо или ружно - не занима ме" Дејан Станковић открио доста о Клужу, а онда забринуо навијаче: На њега не могу да рачунам!…

"Лепо или ружно - не занима ме" Дејан Станковић открио доста о Клужу, а онда забринуо навијаче: На њега не могу да рачунам!…

Спортал блиц 16.08.2021
сутра од 21 час дочекују екипу Клужа у најважнијем дуелу ове сезоне, и то за пласман у групну фазу Лиге Европе, а тим поводом је пред медије изашао Дејан Станковић. Тренер црвено-белих најавио је меч у који шампион Србије улази… »
Звезда представила нови ретро дрес, онда је Станковић рекао нешто што ће сви добро упамтити! Ево када ће га црвено-бели први…

Звезда представила нови ретро дрес, онда је Станковић рекао нешто што ће сви добро упамтити! Ево када ће га црвено-бели први…

Спортал блиц 15.08.2021
је почео у старим дресовима, који одлазе у историју, пошто је вечерас клуб из Љутице Богдана представио нову опрему. "Униформа" која ће своју премијеру имати у уторак, у мечу плеј-офа за Лигу Европе против Клужа (21 сат)… »
Звезда оживљава старе успомене: Црвено-бели представили нови дрес, дебитује против Клужа (видео/фото)

Звезда оживљава старе успомене: Црвено-бели представили нови дрес, дебитује против Клужа (видео/фото)

Вечерње новости 15.08.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда По речима Дејана Станковића нови дрес дебитоваће у Лигу Европе против румунског Клужа у уторак увече на Маракани. Црвено-бели су на својим званичним страницама објавили видео Станковића и Александра… »

Вести дана »