Povezane vesti

Stanković: Ima odgovornosti, ali nema straha! Ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, već da prođemo

Stanković: Ima odgovornosti, ali nema straha! Ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, već da prođemo

Mozzart sport 16.08.2021
„Kluž igra u različitim sistemima“, poručio je mladi trener. Dejan Stanković veruje da će njegova ekipa pokazati pravu reakciju posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona i doći do pobede u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope nad… »
"Lepo ili ružno - ne zanima me" Dejan Stanković otkrio dosta o Klužu, a onda zabrinuo navijače: Na njega ne mogu da…

"Lepo ili ružno - ne zanima me" Dejan Stanković otkrio dosta o Klužu, a onda zabrinuo navijače: Na njega ne mogu da…

Sportal blic 16.08.2021
sutra od 21 čas dočekuju ekipu Kluža u najvažnijem duelu ove sezone, i to za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a tim povodom je pred medije izašao Dejan Stanković. Trener crveno-belih najavio je meč u koji šampion Srbije ulazi sa maksimalnim… »
Zvezda predstavila novi retro dres, onda je Stanković rekao nešto što će svi dobro upamtiti! Evo kada će ga crveno-beli…

Zvezda predstavila novi retro dres, onda je Stanković rekao nešto što će svi dobro upamtiti! Evo kada će ga crveno-beli…

Sportal blic 15.08.2021
je počeo u starim dresovima, koji odlaze u istoriju, pošto je večeras klub iz Ljutice Bogdana predstavio novu opremu. "Uniforma" koja će svoju premijeru imati u utorak, u meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv Kluža (21 sat), podseća na neke prošle… »
Zvezda oživljava stare uspomene: Crveno-beli predstavili novi dres, debituje protiv Kluža (video/foto)

Zvezda oživljava stare uspomene: Crveno-beli predstavili novi dres, debituje protiv Kluža (video/foto)

Večernje novosti 15.08.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Po rečima Dejana Stankovića novi dres debitovaće u Ligu Evrope protiv rumunskog Kluža u utorak uveče na Marakani. Crveno-beli su na svojim zvaničnim stranicama objavili video Stankovića i Aleksandra Kataija, a emotivno je… »

Vesti dana »