Povezane vesti
Kija van sebe: Bivši prijatelj izneo šok detalje o njoj: "Jedino veselje na kome sam bila je moja svadba"
Blic 16.08.2021
Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar i Lepi Mića okončali su svoje prijateljstvo u toku "Zadruge 4", zbog pevačevih svađa sa njenom majkom Nadicom Zeljković. Mića često komentariše Kiju, njeno učešće u prvoj sezoni, ali i njenu karijeru, a ovaj put… »
Kija SPUSTILA Lepog Miću: „Bukvalno još čekam da kaže da je on Miloš Kockar”
Svet & Skandal 16.08.2021
Rat Kije Kockar i Lepog Miće traje već neko vreme, jer na njen račun Mića uvek ima neku šokantnu izjavu. Međutim izgleda da je dosta bilo, pa je Kija spustila Lepog Miću, i zapušila mu usta! Kija spustila Lepog Miću! Lepi Mića je nedavno žestoko… »
Bukti rat između kije i lepog miće! Kockareva brutalno uzvratila bivšem prijatelju: Jedino veselje na kom sam bila je moja…
Kurir 16.08.2021
Kija Kockar i Lepi Mića okončali su svoje prijateljstvo u toku "Zadruge 4", a Lepi Mića je nedavno žestoko komentarisao njenu karijeru, pa mu je Kockareva sada odgovorila. Naime, ona je objavila njegovu izjave gde komentariše kako je Kija želela da… »
Vesti dana »
Đedović: Cilj da se pregovori o NIS-u završe do kraja nedelje; Sijarto: MOL zainteresovan za dobijanje većinskog vlasništva
RTS pre 1 satjoš 61 povezana
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Iran popustio pod pritiskom? Vlast tvrdi da pogubljenja neće biti, Tramp pozdravio odluku
Mondo pre 11 minutajoš 35 povezanih
Poznato na kojih 29 lokacija se nalaze "super radari": Snimaju više prekršaja istovremeno
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih