Povezane vesti

Kija SPUSTILA Lepog Miću: „Bukvalno još čekam da kaže da je on Miloš Kockar”

Kija SPUSTILA Lepog Miću: „Bukvalno još čekam da kaže da je on Miloš Kockar”

Svet & Skandal 16.08.2021
Rat Kije Kockar i Lepog Miće traje već neko vreme, jer na njen račun Mića uvek ima neku šokantnu izjavu. Međutim izgleda da je dosta bilo, pa je Kija spustila Lepog Miću, i zapušila mu usta! Kija spustila Lepog Miću! Lepi Mića je nedavno… »
Kija van sebe: Bivši prijatelj izneo šok detalje o njoj: "Jedino veselje na kome sam bila je moja svadba"

Kija van sebe: Bivši prijatelj izneo šok detalje o njoj: "Jedino veselje na kome sam bila je moja svadba"

Blic 16.08.2021
Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar i Lepi Mića okončali su svoje prijateljstvo u toku "Zadruge 4", zbog pevačevih svađa sa njenom majkom Nadicom Zeljković. Mića često komentariše Kiju, njeno učešće u prvoj sezoni, ali i njenu karijeru… »
Bukti rat između kije i lepog miće! Kockareva brutalno uzvratila bivšem prijatelju: Jedino veselje na kom sam bila je moja…

Bukti rat između kije i lepog miće! Kockareva brutalno uzvratila bivšem prijatelju: Jedino veselje na kom sam bila je moja…

Kurir 16.08.2021
Kija Kockar i Lepi Mića okončali su svoje prijateljstvo u toku "Zadruge 4", a Lepi Mića je nedavno žestoko komentarisao njenu karijeru, pa mu je Kockareva sada odgovorila. Naime, ona je objavila njegovu izjave gde komentariše kako je Kija želela da… »

Vesti dana »