Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse i time najaviti novu eru u javnom prevozu
Mondo 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP „Gradsko zelenilo“ u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP „Gradsko… »
Značajna ulaganja Grada u komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu
RTV 16.08.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas lokalitet gde je završena prva faza radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na prostoru nekadašnjeg rasadnika JKP "Gradsko zelenilo". Radovi su obuhvatili… »
VUČEVIĆ: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse
Moj Novi Sad 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP "Gradsko zelenilo", u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Kako je saopšteno iz Gradske kuće, taj lokalitet obišao… »
Vučević: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse i time najaviti novu eru u javnom prevozu
Kurir 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP „Gradsko zelenilo“ u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Taj lokalitet obišao je gradonačelnik Miloš Vučević i tom… »
Vesti dana »

Oglasio se Dačić nakon tragedije kod Sremske Mitrovice i otkrio uzrok prevrtanja autobusa
Nova pre 1 satjoš 108 povezanih

Stiže prava zima Upravo se oglasio RHMZ, vreme donosi promenu već sutra
Alo pre 2 satajoš 27 povezanih

Viktor Orban se oglasio: Dao je novu izjavu o sastanku Trampa i Putina
Alo pre 1 satjoš 18 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih

Mediji: Za funkciju v.d. predsednika Srpske predložena političarka iz najužeg Dodikovog tima
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih