Повезане вести
Вучевић: Поносан сам што ће Нови Сад први у Србији имати електричне аутобусе и тиме најавити нову еру у јавном превозу
Мондо 16.08.2021
На простору око некадашњег расадника ЈКП „Градско зеленило“ у оквиру прве фазе радова, Град Нови Сад уложио је 192,5 милиона динара у изградњу саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром. На простору око некадашњег… »
Значајна улагања Града у комуналну и саобраћајну инфраструктуру
РТВ 16.08.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је данас локалитет где је завршена прва фаза радова на изградњи саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром на простору некадашњег расадника ЈКП "Градско зеленило"… »
ВУЧЕВИЋ: Поносан сам што ће Нови Сад први у Србији имати електричне аутобусе
Мој Нови Сад 16.08.2021
На простору око некадашњег расадника ЈКП "Градско зеленило", у оквиру прве фазе радова, Град Нови Сад уложио је 192,5 милиона динара у изградњу саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром. Како је саопштено из Градске… »
Вучевић: Поносан сам што ће Нови Сад први у Србији имати електричне аутобусе и тиме најавити нову еру у јавном превозу
Курир 16.08.2021
На простору око некадашњег расадника ЈКП „Градско зеленило“ у оквиру прве фазе радова, Град Нови Сад уложио је 192,5 милиона динара у изградњу саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром. Тај локалитет обишао је… »
Вести дана »

Новак Недић вређао Штимца, огласио се бивши репрезентативац Србије: „Иза њих шездесет ми је рекао да сам…“
Нова пре 6 минутајош 92 повезане

Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 24 повезане

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 2 сатајош 19 повезаних

Тома Николић, Стивен Сигал, Додик… Ко се све појавио на војној паради?
Данас пре 56 минутајош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 3 сатајош 24 повезане