Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse i time najaviti novu eru u javnom prevozu
Mondo 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP „Gradsko zelenilo“ u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP… »
Značajna ulaganja Grada u komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu
RTV 16.08.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas lokalitet gde je završena prva faza radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na prostoru nekadašnjeg rasadnika JKP "Gradsko zelenilo". Radovi su… »
VUČEVIĆ: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse
Moj Novi Sad 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP "Gradsko zelenilo", u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Kako je saopšteno iz Gradske kuće, taj lokalitet… »
Vučević: Ponosan sam što će Novi Sad prvi u Srbiji imati električne autobuse i time najaviti novu eru u javnom prevozu
Kurir 16.08.2021
Na prostoru oko nekadašnjeg rasadnika JKP „Gradsko zelenilo“ u okviru prve faze radova, Grad Novi Sad uložio je 192,5 miliona dinara u izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom. Taj lokalitet obišao je gradonačelnik Miloš… »
Vesti dana »
Zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana - blokirana Slavija
RTV pre 2 minutajoš 33 povezane
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 5 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 1 povezana
Putevi Srbije: Poseban oprez za volanom zbog najavljenog snega, očekuje se do 40 centimetara padavina
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih