Повезане вести

Ово је тим звезде за меч сезоне у Европи: Враћа се Канга за Клуж, Деки верује у Павкова!

Ово је тим звезде за меч сезоне у Европи: Враћа се Канга за Клуж, Деки верује у Павкова!

Мондо 16.08.2021
Црвена звезда против Клужа мора да покаже много више од Шерифа, а због тога ће бити доста промена у стартној постави... Црвена звезда против Клужа мора да покаже много више од Шерифа, а због тога ће бити доста промена у стартној… »
Станковић пред клуж: „Сад морају да се стегну зуби“!

Станковић пред клуж: „Сад морају да се стегну зуби“!

Хот спорт 16.08.2021
Дејан Станковић изнео је очекивања пред меч са Клужом. Црвено-бели у уторак од 21 сат играју против румунског првака први меч за пласман у групну фазу Лиге Европе. Станковић је говорио о повредама, потврдивши да је Филипо Фалко… »
Станковић има проблем пред Клуж, нису сви на броју - "Без речи за критике, утакмице за проћи!"

Станковић има проблем пред Клуж, нису сви на броју - "Без речи за критике, утакмице за проћи!"

Спортске.нет 16.08.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изнео је своја очекивања пред сусрет са Клужом у плеј-оф фази квалификација за Лигу Европе. Његови изабраници ће сутра угостити Клуж на стадиону "Рајко Митић", а Станковић је одмах… »
Станковић се осмехнуо због критика - шта ја имам да кажем на то? Фалко "испао" из тима, остали да стисну зубе!

Станковић се осмехнуо због критика - шта ја имам да кажем на то? Фалко "испао" из тима, остали да стисну зубе!

Мондо 16.08.2021
Тренер црвено-белих Дејан Станковић говорио је на конференцији за медије пред Клуж. Тренер црвено-белих Дејан Станковић говорио је на конференцији за медије пред Клуж. Црвена звезда је спремна за десет кључних дана ове сезоне… »
Станковић не рачуна на Фалка: Играчи морају да стисну зубе против Клужа

Станковић не рачуна на Фалка: Играчи морају да стисну зубе против Клужа

Нова 16.08.2021
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, пре меч са Клужом (уторак, 21 час) објаснио је здравствено стање у тиму, али и поручио да његови играју морају да стисну зубе кроз све проблеме. „Кренуо бих од здравственог билтена, имамо… »

Вести дана »