Povezane vesti
Ovo je tim zvezde za meč sezone u Evropi: Vraća se Kanga za Kluž, Deki veruje u Pavkova!
Mondo 16.08.2021
Crvena zvezda protiv Kluža mora da pokaže mnogo više od Šerifa, a zbog toga će biti dosta promena u startnoj postavi... Crvena zvezda protiv Kluža mora da pokaže mnogo više od Šerifa, a zbog toga će biti dosta promena u startnoj postavi... Crvena zvezda… »
Stanković pred kluž: „Sad moraju da se stegnu zubi“!
Hot sport 16.08.2021
Dejan Stanković izneo je očekivanja pred meč sa Klužom. Crveno-beli u utorak od 21 sat igraju protiv rumunskog prvaka prvi meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Stanković je govorio o povredama, potvrdivši da je Filipo Falko ispao iz konkurencije… »
Stanković ima problem pred Kluž, nisu svi na broju - "Bez reči za kritike, utakmice za proći!"
Sportske.net 16.08.2021
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja pred susret sa Klužom u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope. Njegovi izabranici će sutra ugostiti Kluž na stadionu "Rajko Mitić", a Stanković je odmah pred javnost izneo… »
Stanković se osmehnuo zbog kritika - šta ja imam da kažem na to? Falko "ispao" iz tima, ostali da stisnu zube!
Mondo 16.08.2021
Trener crveno-belih Dejan Stanković govorio je na konferenciji za medije pred Kluž. Trener crveno-belih Dejan Stanković govorio je na konferenciji za medije pred Kluž. Crvena zvezda je spremna za deset ključnih dana ove sezone. Crveno-beli su ispali iz… »
Stanković ne računa na Falka: Igrači moraju da stisnu zube protiv Kluža
Nova 16.08.2021
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pre meč sa Klužom (utorak, 21 čas) objasnio je zdravstveno stanje u timu, ali i poručio da njegovi igraju moraju da stisnu zube kroz sve probleme. „Krenuo bih od zdravstvenog biltena, imamo problem sa Pipom Falkom… »
Vesti dana »
Nekoliko hiljada beogradskih studenata pešačiće do NS, Čačani krenuli danas
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 24 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
Južne vesti pre 2 satajoš 18 povezanih