Повезане вести
Бивша жена Ненада Алексића Ша поделила СРЕЋНЕ ВЕСТИ! Честитке само пристижу!
Свет & Скандал 16.08.2021
Бивша жена Ненада Алексића Ша, Ивана, данас има велики разлог славље, а тим поводом огласила се путем свог Инстаграм профила. Наиме, Иванина сестра Јелена данас слави рођендан, а реперова бивша јој је тим поводом упутила… »
Ја сам Холивуд За вас! Риалда побеснела на Кенанове "залуђенике", па им одбрусила за сва времена! (фото)
Мондо 16.08.2021
Риалда Карахасановић није остала дужна хејтерима. Риалда Карахасановић није остала дужна хејтерима. Певачица Риалда Карахасановић и манекен Кенан Тахировић уживају у љубави и након ријалитија Задруга и свакодневно то деле са… »
Риалда ПСОВАЛА Кенанове фанове! Ви сте ПОРЕМЕЋЕНИ залуђеници!
Свет & Скандал 16.08.2021
Риалду Карахасановић на једном наступу недавно је напала помхнитала довја и вршитала је: „Почупаћу те јер лажеш Кенана!”. Она је често на мети поједних Кенанових фанова, и очигледно је да трпле колико је могла, а сада им се јавно… »
Фотка карићеве бивше направила пометњу на мрежама! Елену у овом издању још нисте видели: Плава коса и лице без корекција!
Курир 16.08.2021
Дизајнерка Елена Караман је потпуно окренута духовним вредностима, а сада је испливала до сада невиђења њена фотографија. Наиме, дизајнерка је поделила никад виђену фотографију на којој је млада, али и физички потпуно… »
Славље у дому иване Алексић! Реперова бивша жена објавила срећне вести, за њу је данас посебан дан! (фото)
Курир 16.08.2021
Бивша супруга Ненада Алексића Ша Ивана Алексић данас има посебан разлог за славље, а тим поводом се и огласила на мрежама. Наиме, Ивана данас Ивана слави рођендан своје сестре, што је објавила на свом Инстаграм профилу, па јој… »
Кристијан скроз ћелав! Кристина шокирала фотографијом - оваквог Голубовића још нисте видели (фото)
Мондо 16.08.2021
Фотографијом запалила мреже. Фотографијом запалила мреже. Кристијан Голубовић се не одваја од девојке Кристине Спалевић са којом је преварио супругу Ивану у ријалити програму Задруга. Кристина је недавно свима представила и… »
Ја сам је*ени Холивуд За вас! Риалда брутално запушила уста хејтерима, пале тешке реши (фото)
Ало 16.08.2021
Није могла више да ћути, па је послала бруталну поруку на коју нико није остао равнодушан. Риалда Карахасановић и Кенан Тахировић успели су да одрже своју везу и по изласку из најгледанијег ријалитија "Задруга". Они уживају у… »
КРИСТИЈАН Голубовић потпуно ћелав! Шок фотка опасног ријалити играча кружи мрежама, оваквог га још нисте видели! (фото)
Курир 16.08.2021
Кристијан Голубовић је у ријалитију преварио супругу и упропастио свој брак, а по изласку наставио је везу са Кристином Спалевић од које се не одваја, а сада је шокирао фотком на којој је потпуно ћелав. Кристијан и Кристина време… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Студенти који пешаче из Пазара стигли у Ваљево, приређен им величанствен дочек уз ватромет
Н1 Инфо пре 29 минутајош 40 повезаних
"У три града окупљено скоро 40.000 људи": Муп о скуповима "Грађани против блокада" (Фото)
Мондо пре 3 сатајош 39 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 9 сатијош 20 повезаних
Обрадовића питали када ће Батлер дебитовати за Звезду: „Не знам како је физички изводљиво…“
Нова пре 28 минутајош 26 повезаних