Povezane vesti
Nebojša Kozić koji je radio u Avganistanu za Amerikance: Talibani su divlji narod sa oružjem, ali dobrom organizacijom
Kurir 16.08.2021
Nebojša Kozić iz Republike Srpske ispričao je za MONDO svoje iskustvo iz Avganistana, gde je radio kao civil pri američkoj vojsci. Kako kaže, dobio je dobru novčanu ponudu i radio kao šef benzinske stanice pri američkom kompleksu. "Svakog dana su na… »
Nebojša iz Avganistana za MONDO: Video sam krvave vojnike, talibani su dobro organizovan divlji narod sa oružjem
Mondo 16.08.2021
Talibani su posle dve decenije zauzeli Avganistan. Nebojša Kozić iz Republike Srpske otkrio je kako je preživeo granatiranje u američkoj bazi u ovoj državi i kako su izgledale borbe i susreti sa Talibanima. Talibani su posle dve decenije zauzeli… »
Vesti dana »
Šta za sada znamo o pucnjavi zbog koje je Tramp evakuisan: Osumnjičeni u pritvoru, motiv napada još nepoznat
Nedeljnik pre 13 minutajoš 70 povezanih
(Video) Kreće pucnjava, Tramp pada! Hitna evakuacija nakon drame u Vašingtonu, ovo je novi atentat?! Ima ranjenih, isplivali jezivi detalji o napadaču
Blic pre 23 minutajoš 81 povezana
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 13 minutajoš 75 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 38 minutajoš 20 povezanih