Povezane vesti
Bajden: Pad avganistanske vlade dogodio se znatno brže od očekivanog
Danas 16.08.2021
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je večeras da se pad avganistanske vlade dogodio znatno brže nego što je to njegova administracija očekivala, javlja AP. „Istina je da se to dogodilo mnogo brže nego što smo mi predviđali“, rekao je… »
Obraćanje Bajdena naciji: "Amerikanci neće ginuti u ratu koji Avganistanci nisu spremni da vode" video
Blic 16.08.2021
Neočekivano brz pad avganistanske vlade, ulazak talibana u Kabul, haotične scene na tamošnjem aerodromu, ali i kritike na domaćoj političkoj sceni, Bajdenu nisu ostavile mogućnost da se još neko vreme ne obrati javnosti. - Moj tim i ja pratimo… »
Bajden se obratio naciji nakon debakla u kabulu: "Avganistanski lideri nisu bili sposobni da se ujedine" (video)
Večernje novosti 16.08.2021
Foto: AP Photo/Evan Vucci On je istakao da je glavni interes Amerike da se više nikada ne ponove teroristički napadi poput onih iz septembra 2001. godine. - Američka misija u Avganistanu nikada nije trebalo da bude izgradnja nacije, već je umesto toga… »
Nemački ministar: Svet pogrešno procenio situaciju u Avganistanu
Danas 16.08.2021
Međunarodna zajednica „pogrešno je procenila“ situaciju u Avganistanu, gde su talibani vrlo brzo preuzeli vlast posle povlačenja stranih snaga, izjavio je danas šef nemačke diplomatije Hajko Mas (Heiko Maas). „Nema šta više da se kaže. Svi… »
Vesti dana »
Kurir saznaje! Ubijeni jošo sa Cetinja je rođak poznatog glumca! Bio je direktor, neutešni prijatelji opraštaju se od njega (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 36 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 41 minutajoš 9 povezanih
Drugari došli na sahranu Vukana i Jovana, ono što su uradili slomilo je srca svima koji su bili na groblju na Cetinju
Blic pre 35 minutajoš 25 povezanih
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi, a za đake – slede neopravdani
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih