Povezane vesti

Nasa na sudu zbog "rata" između milijardera

B92 17.08.2021
Kompanija "Blu oridžin" američkog milijardera Džefa Bezosa tužila je svemirsku agenciju NASA, zbog njene odluke da kompaniji "Spejs Iks" Ilona Maska dodeli 2,9 milijardi dolara vredan ugovor o izgradnji letelice koja će sleteti na Mesec. NASA… »

Bezos podneo tužbu protiv vlade SAD-a

RTV 17.08.2021
VAŠINGTON - Svemirska kompanija Blu Oridžin u vlasništvu najbogatijeg čoveka na svetu DŽefa Bezosa tužila je američku vladu zbog odluke NASA-e da ugovor o letovima na Mesec, vredan 2,9 milijardi dolara, dodeli SpejsIksu, rivalskoj firmi Ilona… »

Bezosova firma tužla američku vladu zbog "favorizacije" Maskovog SpaceX-a

Nova ekonomija 17.08.2021
Kompanija Blu oridžin tužila je američku vladu u nameri da ospori ugovor vredan 2,9 milijardi dolara koji je NASA dodelila njenoj rivalskoj kompaniji SpaceX za razvijanje letelice koja će ići na Mesec. Kompanija Džefa Bezosa tvrdi da je tužba… »

Džef Bezos tužio vladu SAD

Radio 021 17.08.2021
Svemirska kompanija "Blue Origin" u vlasništvu Džefa Bezosa tužila je američku vladu zbog odluke NASA-e da ugovor o letovima na Mesec dodeli "SpaceX", rivalskoj firmi Ilona Maska. Ovaj ugovor je vredan 2,9 milijardi dolara. Iz kompanije "Blue Origin"… »

Blue Origin tuži američku vladu zbog SpaceX-a

Slobodna Evropa 17.08.2021
Kompanija Blue Origin američkog milijardera Jeffa Bezosa tužila je američku vladu zbog odluke NASA-e da kompaniji SpaceX Elona Muska dodijeli 2,9 milijardi dolara vrijedan ugovor o izgradnji letjelice koja će sletjeti na Mjesec. Federalni sud, kako je… »

Blue Origin tuži američku vladu zbog SpaceX-a

Al Jazeera 17.08.2021
Kompanija Jeffa Bezosa negoduje jer je NASA ugovor o letjelici za Mjesec dodijelila SpaceX-u. Kompanija Blue Origin američkog milijardera Jeffa Bezosa tužila je američku vladu zbog odluke NASA-e da kompaniji SpaceX Elona Muska dodijeli 2,9 milijardi… »

Bezos tuži NASA zbog izbora Ilona Maska kome je dodeljeno 2,9 milijardi dolara za izgradnju letelice koja će sleteti na Mesec

Blic 17.08.2021
Kompanija Blu oridžin američkog milijardera Džefa Bezosa tužila je američku vladu zbog odluke NASA da SpejsEksu Ilona Maska dodeli 2,9 milijardi dolara vredan ugovor o izgradnji letelice koja će sleteti na Mesec. Federalni sud, kako je navedeno iz… »

Vesti dana »