Povezane vesti
Arkan me je naučio damskim manirima! Ceca otkrila detalje iz braka sa pokojnim suprugom, a evo koje njegove savete i danas…
Kurir 17.08.2021
Pevačica Ceca Ražnatović otkrila da je bila mlada kada je upoznala Željka Ražnatovića Arkana i da je od njega naučila mnogo toga. Da li je istina da je Arkan insistirao da nosiš kratke suknje i da uvek budeš seksepilna na sceni? - Istina je. On… »
Učio me je kako se drži čaša: Ceca iznela detalje iz braka s pokojnim suprugom - "Zbog Arkana sam postala dama"!
Mondo 17.08.2021
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da je bila mlada kada je upoznala Željka Ražnatovića Arkana. Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da je bila mlada kada je upoznala Željka Ražnatovića Arkana Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je detalje braka sa… »
Vesti dana »

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Fudbaler Intera davao izjavu posle debakla, a onda je ušao goat: Posle onoga što je rekao, nastao je muk
Telegraf pre 58 minutajoš 7 povezanih

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 13 minutajoš 2 povezane

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 3 minutajoš 2 povezane

Most srušen eksplozivom? Detalji tragedije u Rusiji, raste broj žrtava, pojavljuju se nove informacije
Telegraf pre 3 minutajoš 6 povezanih