Povezane vesti
"Majka mi je umrla od raka dojke": Voditeljka Milica Kon o najtežoj borbi: "desno od mene u bolnici bio je upucani dečko - sav…
Blic 17.08.2021
Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" i supruga muzičara Marka Kona, Milica Kon, operisana je nedavno nakon što je ustanovljeno da ima promene na tkivu dojke, a sada je otkrila kako je preživela dane iščekivanja: ‒ Skoro svake večeri sam plakala, a… »
Moja majka je umrla od raka dojke: Voditeljka "Braka na neviđeno" o najtežim trenucima - Svako veče sam plakala
Mondo 17.08.2021
Milica Kon otkrila da se plašila za svoje zdravlje sve dok nije ušla u bolnicu da je operišu. Milica Kon otkrila da se plašila za svoje zdravlje sve dok nije ušla u bolnicu da je operišu Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon i supruga Marka… »
Vesti dana »
Do kraja dana Srbija će dati MOL-u svoju ponudu za NIS, najavila ministarka
Danas pre 27 minutajoš 15 povezanih
U Srbiju stiže ekstremno jaka oluja: Od grmljavine će da se tresui prozori, a pljuskovi će napraviti "vodeni zid"
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp: Nadam se da će Si biti impresioniran SAD-om, kao što sam i ja Kinom
Euronews pre 6 minutajoš 13 povezanih
Beograd uzvratio Podgorici: Zadajete nepotreban udarac međudržavnim odnosima sa Srbijom
Sputnik pre 22 minutajoš 10 povezanih
Iranski ministar: Ako nas SAD i Izrael ponovo testiraju, ponoviće svoje neuspehe
RTV pre 12 minutajoš 10 povezanih