Povezane vesti
"Majka mi je umrla od raka dojke": Voditeljka Milica Kon o najtežoj borbi: "desno od mene u bolnici bio je upucani dečko - sav…
Blic 17.08.2021
Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" i supruga muzičara Marka Kona, Milica Kon, operisana je nedavno nakon što je ustanovljeno da ima promene na tkivu dojke, a sada je otkrila kako je preživela dane iščekivanja: ‒ Skoro svake večeri sam plakala, a… »
Moja majka je umrla od raka dojke: Voditeljka "Braka na neviđeno" o najtežim trenucima - Svako veče sam plakala
Mondo 17.08.2021
Milica Kon otkrila da se plašila za svoje zdravlje sve dok nije ušla u bolnicu da je operišu. Milica Kon otkrila da se plašila za svoje zdravlje sve dok nije ušla u bolnicu da je operišu Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon i supruga Marka… »
Vesti dana »
"Donalde, znam da gledaš, pojačaj ton"! Prvi muslimanski gradonačelnik Njujorka proziva predsednika SAD, dok gomila viče "mašala" ovo je odgovor Trampa (video)
Kurir pre 18 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za 5. novembar: Ujutru hladno, pa rast temperature u toku dana
Mondo pre 3 satajoš 8 povezanih
Najmanje 10 mrtvih u požaru u Domu penzionera u Tuzli: mediji
BBC News pre 33 minutajoš 18 povezanih
Bogdanović se vratio na teren i pokazao da mora da igra, Klipersi ipak nemoćni protiv šampiona
Telegraf pre 13 minutajoš 9 povezanih
Studenti sa šatorima kreću za Beograd, zborovi u Nišu najavili skup podrške: „Dijana je naša crvena linija, bićemo uz nju danju i noću“
Danas pre 43 minutajoš 6 povezanih