Повезане вести
90 Одсто заражених има делта сој, наредних дана веће бројке: Др Кон проговорио о броју вакцинисаних у болницама
Мондо 17.08.2021
Водећи српски епидемиолог говорио је о броју вакцинисаних у болницама, али и о трећој дози вакцине. Водећи српски епидемиолог говорио је о броју вакцинисаних у болницама, али и о трећој дози вакцине. Последњих дана су корона… »
У Моравичком округу коронавирусом заражена 41 особа
Нови магазин 17.08.2021
У Моравичком округу за 24 часа вирусом корона заражена је 41 особа од 327 тестираних, саопштио је данас чачански Радни тим за праћење епидемије. Од 239 тестираних Чачана заражено је 27 особа, док је у Горњем Милановцу од 22… »
Предраг Кон: "Примићу 3. дозу исте вакцине, што не значи да сам у праву!"
Ало 17.08.2021
Ако гледате колико је у болницама вакцинисаних, то је слаб податак, зато што ту имате утисак да вакцина уопште не делује. Док се број заражених вирусом корона повећава, Влада Србије је саопштила да од данас, 17. августа, почиње… »
Ја сам крив за пренадувавање приче о раздвајању вакцинисане и невакцинисане деце: Кон изричит – по овоме да ме памте
Мондо 17.08.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба прокоментарисао "прашину" која се подигла због приче о раздвајању вакцинисане и невакцинисане деце у школама - ево шта каже! Епидемиолог и члан Кризног штаба прокоментарисао "прашину" која се… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 16 минутајош 27 повезаних
Зеленски: Избори би могли да се одрже ако се гарантује безбедност изборног процеса
Н1 Инфо пре 21 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане