Povezane vesti

90 Odsto zaraženih ima delta soj, narednih dana veće brojke: Dr Kon progovorio o broju vakcinisanih u bolnicama

90 Odsto zaraženih ima delta soj, narednih dana veće brojke: Dr Kon progovorio o broju vakcinisanih u bolnicama

Mondo 17.08.2021
Vodeći srpski epidemiolog govorio je o broju vakcinisanih u bolnicama, ali i o trećoj dozi vakcine. Vodeći srpski epidemiolog govorio je o broju vakcinisanih u bolnicama, ali i o trećoj dozi vakcine. Poslednjih dana su korona brojke u našoj zemlji… »
U Moravičkom okrugu koronavirusom zaražena 41 osoba

U Moravičkom okrugu koronavirusom zaražena 41 osoba

Novi magazin 17.08.2021
U Moravičkom okrugu za 24 časa virusom korona zaražena je 41 osoba od 327 testiranih, saopštio je danas čačanski Radni tim za praćenje epidemije. Od 239 testiranih Čačana zaraženo je 27 osoba, dok je u Gornjem Milanovcu od 22 testirane osobe… »
Predrag Kon: "Primiću 3. dozu iste vakcine, što ne znači da sam u pravu!"

Predrag Kon: "Primiću 3. dozu iste vakcine, što ne znači da sam u pravu!"

Alo 17.08.2021
Ako gledate koliko je u bolnicama vakcinisanih, to je slab podatak, zato što tu imate utisak da vakcina uopšte ne deluje. Dok se broj zaraženih virusom korona povećava, Vlada Srbije je saopštila da od danas, 17. avgusta, počinje imunizacija trećom… »
Ja sam kriv za prenaduvavanje priče o razdvajanju vakcinisane i nevakcinisane dece: Kon izričit – po ovome da me pamte

Ja sam kriv za prenaduvavanje priče o razdvajanju vakcinisane i nevakcinisane dece: Kon izričit – po ovome da me pamte

Mondo 17.08.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba prokomentarisao "prašinu" koja se podigla zbog priče o razdvajanju vakcinisane i nevakcinisane dece u školama - evo šta kaže! Epidemiolog i član Kriznog štaba prokomentarisao "prašinu" koja se podigla zbog priče… »

Vesti dana »