Повезане вести

Србија као Швајцарска

Србија као Швајцарска

Вести онлине 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је у Златиборском округу Ужице, Бајину Башту и Мећавник-Дрвенград, где га је дочекао домаћин прослављени редитељ Емир Кустурица и упознао с туристичким комплексом. Народно јединство… »
Вучић: Србија ће економски и на сваки други начин помагати Србе у РС и на Косову и Метохији

Вучић: Србија ће економски и на сваки други начин помагати Србе у РС и на Косову и Метохији

Политика 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић упозорио је данас да ће Србија у наредном периоду бити изложена притисцима због Републике Српске (РС) и Косова и Метохије али и поручио Србима у РС и на Косову да их Србија „неће оставити на… »
Медији у Србији ознаку 'сарадници Владе' виде као Твитер 'жигосање'

Медији у Србији ознаку 'сарадници Владе' виде као Твитер 'жигосање'

Слободна Европа 17.08.2021
Медији у Србији на чије је налоге Твитер (Твиттер) ставила ознаку да сарађују са Владом различито реагују на ову врсту означавања, а неки најављују и жалбе тој компанији. Компанија Твитер означила је 17. августа поједине медије… »
Брнабић о етикетирању медија на твитеру: Потпуно и апсолутно тачно је оно што је рекао Вучић

Брнабић о етикетирању медија на твитеру: Потпуно и апсолутно тачно је оно што је рекао Вучић

Вечерње новости 17.08.2021
Фото: Тањуг "Потпуно и апсолутно тачно.@авуциц је рекао све што има да се каже о овој важној теми која се тиче цензуре, етикетирања, слободе медија, мишљења и говора, а понајвише лицемерја оних који сваки дан проповедају… »
Вучић: Одлука Твитера похвала за медије

Вучић: Одлука Твитера похвала за медије

Слободна Европа 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је одлука друштвене мреже Твитер (Твиттер) да поједине медије означи као сараднике Владе Србије "похвала за те медије". Компанија Твитер означила је 17. августа поједине медије као… »
Вучић о Твитеру: Једва чекам да ми искључе налог, да будем још један Трамп

Вучић о Твитеру: Једва чекам да ми искључе налог, да будем још један Трамп

Н1 Инфо 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић је, поводом одлуке Твитера да неке медије у Србији означи као оне који сарађују са Владом, оценио да је тако у ствари речено све најлепше о тим медијима. „Па него са ким ће да сарађују? Са… »
Вучић: Волео бих да Твитер искључи мој налог, па да будем још један Трамп у свету

Вучић: Волео бих да Твитер искључи мој налог, па да будем још један Трамп у свету

Радио 021 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас медијима којима је на Твитер профилима додељена ознака да "сарађују" са Владом Србије, наводећи да је таква сарадња нешто "најнормалније". "Ти људи су све најлепше рекли о… »
Вучић ударио на Твитер: Волео бих да искључе и мој налог…

Вучић ударио на Твитер: Волео бих да искључе и мој налог…

Нова 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас медијима којима је на Твитер профилима додељена ознака да "сарадјују" са Владом Србије, наводећи да је таква сарадња нешто "најнормалније". „Ти људи су све најлепше рекли о… »
Вучић: Сад видите да су они прави цензори, једва чекам да ми искључе Твитер налог

Вучић: Сад видите да су они прави цензори, једва чекам да ми искључе Твитер налог

Данас 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је поводом одлуке Твитера да неке медије у Србији означи као оне који сарађују са Владом, рекао да је тако у ствари речено све најлепше о тим медијима и запитао да неће сарађивати са… »
Вучић о Твитеру: Једва чекам да будем још један Трамп у свету

Вучић о Твитеру: Једва чекам да будем још један Трамп у свету

РТС 17.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом одлуке Твитера да поједине српске медије означи као оне који сарађују са Владом, да једва чека да му искључе налог и да буде још један Трамп у свету. "Једва чекам да ми… »
Вучић о новој одлуци твитера: Сада се види ко су прави цензори, ја да будем послушник таквима нећу!

Вучић о новој одлуци твитера: Сада се види ко су прави цензори, ја да будем послушник таквима нећу!

Фото: Тањуг/Ј.П. На питање новинара о новим ознакама Вучић је рекао да је најнормалније да сарађују са владом и да цела ситуација доводи до питања, ко је заправо цензор? - Него с ким да сарађују, са тајкунима и лоповима… »
Председник Вучић: Биће све већи притисци око Косова и Републике Српске - Србија неће дозволити нову Олују и Бљесак против…

Председник Вучић: Биће све већи притисци око Косова и Републике Српске - Србија неће дозволити нову Олују и Бљесак против…

Фото: Новости - Пред нама није лако време, повећаваће се притисци на нас око Косова и Метохије, око Републике Српске. Ми наш народ оставити нећемо на цедилу. Нових Олуја и Бљеска неће бити. Сувише је наш народ пропатио да би… »

Вести дана »