Повезане вести
Исповест оца преминуле бебе из Пирота: Доктор је био изгубљен и муцао, рекао да ми син није у реду
Телеграф 17.08.2021
- Сви прегледи су били у реду... Резултати су били идеални - рекао је отац за Телеграф.рс. Брачни пар Миљана (21) и Винко Златковић (34) из Белог Поља, места код Пирота, изгубио је бебу одмах по њеном рођењу. Шта је узрок ове… »
Огласио се КЦ Ниш о преминулој беби: Дечак је код нас стигао без знакова живота, био је стар 4 сата
Вечерње новости 17.08.2021
Фото: Ј. Ћосин Тамо је транспортован јер је био у лошем стању. - Дете је у пратњи анесетезиолога и педијатра Здравственог центра Пирот, санитетом довезено у УКЦ Нис. Дете је у тренутку доласка у УКЦ Нис практично било без… »
"Бебица нешто није у реду": Исповест оца из Пирота чије је дете умрло по рођењу: "Оставио сам их здраве, резултати су били…
Блиц 17.08.2021
Брачни пар Миљана (21) и Винко Златковић (34) из Белог Поља, места код Пирота, изгубио је бебу одмах по њеном рођењу, у пиротској болници. Шта је узрок ове трагедије од које су сви чланови породице Златковић занемели, знаће… »
Отац преминуле бебе за курир: Жену сам здраву одвео на порођај, сад спремамо сахрану уместо да славимо рођење првог детета…
Курир 17.08.2021
Из уредне трудноће и припреме за најсрећнији тренутак јуче су Златковићи изашли из болнице сами, да спремају сахрану, а не славље. Беба коју је на свет донела Миљана Златковић (21) из Белог Поља умрла је у понедељак у… »
Огласио се КЦ Ниш о преминулој беби из Пирота: Дечак је био стар само 4 сата, довели су га без знакова живота, није му било…
Курир 17.08.2021
Дете је у тренутку доласка у УКЦ Ниш практично било без знакова живота - кажу из ове болнице. Миљана (21) и Винко Златковић (34) из Белог Поља код Пирота изгубили су бебу одмах по њеном рођењу, како тврде, у пиротској… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних