Povezane vesti

Situacija s koronavirusom nesigurna s tendencijom prelaska u nepovoljnu

Politika 17.08.2021
Član vladinog Kriznog štaba Branislav Tiodorović ocenio je danas da je epidemiološka situacija sa koronavirusom „nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu”. Tiodorović je za RTS rekao i da neće biti postignut dobar efekat ukoliko u Srbiji… »

Korona u Srbiji sve jača: Doktor Tiodorović progovorio o pooštravanju mera

Pravda 17.08.2021
Prof. dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, rekao je za RTS da se epidemijska situacija ocenjuje kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu. Prof. dr Branislav Tiodorović izjavio je da se znaju uslovi pod kojima se daje treća doza… »

Tiodorović upozorava: "Pooštravanje mere u najklasičnijem smislu"

B92 17.08.2021
Beograd -- Prof. dr Branislav Tiodorović član Kriznog štaba rekao je da se epidemiološka situacija ocenjuje kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu. Tiodorović navodi da sve možemo da uradimo, ali ako ne preskočimo procenat obuhvata… »

Tiodorović za RTS: Brojevi se povećavaju, odavno je trebalo svi da se uozbiljimo

RTS 17.08.2021
Prof. dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, rekao je za RTS da se epidemijska situacija ocenjuje kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu. Tiodorović navodi da sve možemo da uradimo, ali ako ne preskočimo obuhvat od 60 do 65 odsto… »

Tiodorović: Nema dobrog efekta bez 65 odsto vakcinisanih

Nova 17.08.2021
Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da se epidemiološka situacija ocenjuje kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu. Tiodorović navodi da sve možemo da uradimo, ali ako ne preskočimo procenat obuhvata 60-65 odsto vakcinacije… »

Tiodorović o kovidu: Situacija nesigurna s tendencijom prelaska u nepovoljnu

Radio 021 17.08.2021
Član vladinog Kriznog štaba Branislav Tiodorović ocenio je danas da je epidemiološka situacija sa korona virusom "nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu". Tiodorović je za RTS rekao i da neće biti postignut dobar efekat ukoliko u Srbiji… »

Korona u Srbiji sve jača: Doktor Tiodorović progovorio o pooštravanju mera

Večernje novosti 17.08.2021
Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević Prof. dr Branislav Tiodorović izjavio je da se znaju uslovi pod kojima se daje treća doza vakcine. - Pre svega to su one osobe koje imaju pad imuniteta, sa imunodeficijencijom. Uključili smo i one… »

Vesti dana »