Povezane vesti
JDP na Festivalu „Ohridsko leto“ sa dve predstave
Nova 17.08.2021
Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) učestvuje na Festivalu "Ohridsko leto” u Severnoj Makedoniji sa predstavama "Moj muž“ i "Pučina", saopšteno je danas iz ovog teatra. Prvo će u četvrtak, 19. avgusta, biti izvedena predstava “Moj muž“… »
Dve predstave JDP na Ohridskom letu
Danas 17.08.2021
Na ovogodišnjem Ohridskom letu, jednom od najuglednijih festivala u nekadašnjoj zajedničkoj domovini, Jugoslovensko dramsko pozorište učestvuje sa dve predstave. Publika u Severnoj Makedoniji imaće priliku da u četvrtak, 19. avgusta, vidi dramu Moj… »
Vesti dana »

Izlio se Jadar, uvedena redovna odbrana od poplava u sektorima "Drina-Loznica" i "Kolubara-Obrenovac"; MUP: Trenutno nema potrebe za evakuacijom u Mačvanskom okrugu
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih

Protest organizacije "Prosveta uz studente" u Novom Sadu: Podneli zahtev za poboljšanje obrazovnog sistema, šetnja pod nazivom "Da mi vas nešto pitamo" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Vučić: Ako bude raspisana Interpolova poternica, blizu smo potpune katastrofe u BiH
RTV pre 2 satajoš 31 povezana

Otkriveno: Evo da li Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić igraju na Evrobasketu!
Večernje novosti pre 1 satjoš 53 povezane

Student Balać: Podneta krivična prijava protiv dekana Ekonomskog zbog diskriminacije
RTV pre 4 satijoš 30 povezanih