Повезане вести
Фото: Делије послале поруке подршке уз слике Борјана и Гобељића
Моззарт спорт 17.08.2021
Северна трибина стала уз фудбалере црвено-белих. „Ја нисам од оних што лажно те воле и куну се у тебе. Ја нисам од оних што проблем кад дође, леђа ти окрене. Ја нисам од оних што долазе само кад треба да слави се. Једина моја… »
Кореографија навијача, порука за звездаше и позната фотографија ФОТО
Нова 17.08.2021
Навијачи Црвене звезде припремили су сјајну кореографију пред почетак меча са Клужом у плеј-офу квалификација за Лигу Европе. На северном трибини је развијена огромна фотографија из друге сезоне Црвене звезде у Лиги шампиона… »
Снажна порука Делија пред меч!
Спортске.нет 17.08.2021
Црвена звезда је угостила Клуж, а непосредно пре меча, тим Дејана Станковића добио је последњи ветар у леђа. На северној трибини осванула је кореографија на којој је писало: "Ја нисам од оних што лажно те воле и куну се у тебе… »
Вести дана »
„Много тога смо урадили, али морамо напредовати на ЕУ путу“: Вучић на Форуму ГЛОБСЕЦ БЕЛТАЛКС
Данас пре 8 минутајош 31 повезана
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 53 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 13 минутајош 31 повезана