Повезане вести

Шумудика направио спектакл на Маракани: Зар да узмем пиштољ и упуцам некога што је изгубио играча?

Шумудика направио спектакл на Маракани: Зар да узмем пиштољ и упуцам некога што је изгубио играча?

Моззарт спорт 18.08.2021
„У првом реду морамо да признамо да је ово сраман резултат“, каже стратег румунског клуба. Тренер румунског Клужа Маријуш Шумудика приредио је спектаклуларну конференцију за медије након утакмице са Црвеном звездом, у којој је… »
Шоу тренера Клужа: Сипао шале, рибао играче јер поклањају као за Божић

Шоу тренера Клужа: Сипао шале, рибао играче јер поклањају као за Божић

Нова 18.08.2021
Маријус Шумудика, тренер Клужа, имао је готово филмски наступ на конференцији за медије након пораза од Црвене звезде. Неколико пута се нашалио, користио сликовите метафоре, али и истакао да његове играче треба да буде срамота… »
"Шта је требало, да упуцам: Неког?!" Тренер Клужа "одлепио" после пораза од Звезде - главне теме: Плејстејшн, лопови, Ролекс…

"Шта је требало, да упуцам: Неког?!" Тренер Клужа "одлепио" после пораза од Звезде - главне теме: Плејстејшн, лопови, Ролекс…

Спортал блиц 18.08.2021
Црвена звезда је направила велики искорак ка групној фази Лиге Европе убедљивом победом у првом мечу са Клужом, али тренер румунског представника није само био незадовољан исходом већ и бесан. Подсетимо, , а након тог меча на… »
Шоу шумудике на конференцији: Зар ја да чувам Иванића на корнеру? Немам контролер као на игрици

Шоу шумудике на конференцији: Зар ја да чувам Иванића на корнеру? Немам контролер као на игрици

Вечерње новости 18.08.2021
ФОТО: Ђ.С. - У првом реду, ово је сраман резултат. А то је све остварено, невероватним индивидуалним грешкама. Не бих желео да се због тога задржавам и жалим, бити у фудбалу знали учити нон стоп и стицати нова знања и надам се… »
Емотивни Станковић након победе: Нигде не бих радије био него овде! Звезда је велика јер су јој велики навијачи

Емотивни Станковић након победе: Нигде не бих радије био него овде! Звезда је велика јер су јој велики навијачи

Вечерње новости 18.08.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Дејан Станковић емотиван је био након тријумфа. Навијачи су стали иза нас и када је било тешко. Зато је Звезда велика јер њени навијачи препознају моменат. Ја и даље верујем свом снагом. Једино вече где… »
"Опет ће неко да ми се: Смеје!" Дејан Станковић једва долазио до даха од емоција: Е, зато је Звезда велика, зато!

"Опет ће неко да ми се: Смеје!" Дејан Станковић једва долазио до даха од емоција: Е, зато је Звезда велика, зато!

Спортал блиц 17.08.2021
Црвена звезда је закорачила ка групној фази Лиге Европе убедљивом победом у првом мечу са Клужом, па и не чуди задовољство тренера српског првака, Дејана Станковића. Подсетимо, , а након тог меча на "Маракани" стратег… »

Вести дана »