Povezane vesti
"Stid me je" osvanula na sajtu za odrasle, SAD otkriva pozadinu svega Milica Dabović: "Moji roditelji ne treba ni da znaju za…
Blic 18.08.2021
Košarkašica kaže da joj nije jasno ko želi da joj naudi, pa je joj stavlja epitet prostitutke, te da više lažne profile i ne prijavljuje nadležnima jer je poučena lošim iskustvom. Fotografije košarkašice Milice Dabović osvanule su na sajtu za odrasle sa… »
Stavljaju me u koš sa ženama lakog morala! Nakon sajta za odrasle, Milica Dabović na meti nepristojnih ponuda!
Mondo 18.08.2021
Milica Dabović o neprijatnosti koju je nedavno doživela. Milica Dabović o neprijatnosti koju je nedavno doživela. Milica Dabović nedavno se našla u centru skandala zbog profila na društvenim mrežama na kojem se tvrdi da je eskort dama i da noć sa njom… »
Prolazim torturu, stid me je njihovih uvreda! Milicu Dabović brutalno napadaju na društvenim mrežama, lepe joj svakakve etikete…
Kurir 18.08.2021
Fotografije košarkašice Milice Dabović osvanule su na sajtu za odrasle sa sve cenama uslugama koje navodno pruža. Nakon što je jedan od takvih profila prijavila nadležnima, počeli su da niču drugi sa istim sadržajem. U njen inboks skoro svakodnevno stižu… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 50 minutajoš 57 povezanih
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
"Da nije bilo nas, svi biste pričali nemački i japanski": Tramp žestoko udario na Evropu, sve proziva (video)
Pravda pre 40 minutajoš 42 povezane
Srbija potpisala sporazum s američkom kompanijom o uvođenju vazdušnih taksija
Radio sto plus pre 5 minutajoš 23 povezane