Повезане вести
Мараш (СПС): Грађани организовано довожени на биралишта за изборе за МЗ у Врбасу
Н1 Инфо 18.08.2021
Бивша посланица Социјалистичке партије Србије Марјана Мараш изјавила је, поводом избора за Савете месних заједница, да су у Равном Селу у општини Врбас грађани организовано довођени на биралишта да би гласали. „Не знам да ли су… »
Мараш (СПС): Грађани организовано довожени на биралишта током избора за савете месних заједница
Бета 18.08.2021
Бивша посланица Социјалистичке партије Србије (СПС) Марјана Мараш изјавила је поводом избора за Савете месних заједница, да су у Равном Селу у општини Врбас, градјани организовано доводјени на биралишта да би гласали. "Не знам да… »
Мараш (СПС): Градјани организовано довожени на биралишта током избора за савете месних заједница
Радио сто плус 18.08.2021
Бивша посланица Социјалистичке партије Србије (СПС) Марјана Мараш изјавила је поводом избора за Савете месних заједница, да су у Равном Селу у општини Врбас, градјани организовано доводјени на биралишта да би гласали. “Не знам да… »
Чланица СПС: Грађани организовано довожени на биралишта током избора за МЗ
Нова 18.08.2021
Бивша посланица Социјалистичке партије Србије (СПС) Марјана Мараш изјавила је поводом избора за Савете месних заједница, да су у Равном Селу у општини Врбас, грађани организовано довођени на биралишта да би гласали. „Не знам да… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних

Наоблачило се у целој Србији, ево где ће још бити кише: Огласио се РХМЗ, поменули и викенд
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 1 сатјош 2 повезане

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане