Повезане вести

Колико вреди „глава“ Милана Павкова и колико ће милиона донети Звезди

Колико вреди „глава“ Милана Павкова и колико ће милиона донети Звезди

Нова 18.08.2021
Милан Павков, нападач Црвене звезде, потврдио је статус јунака тима са Маракане, био један од кључних фактора у убедљивој победу над Клужом, а управо ће високи момак из Бегеча бити најзаслужнији за новчану добит коју ће клуб… »
Павков: Показали смо колико овај тим може

Павков: Показали смо колико овај тим може

Н1 Инфо 18.08.2021
Нападач Црвене звезде Милан Павков поносан је на цео тим, после велике победе над Клужом (4:0) којој је допринео голом и асистенцијом, а посебну захвалност упутио је навијачима због велике подршке. Звезда је практично осигурала… »
Павков: "Показали смо снагу, ово је само почетак"

Павков: "Показали смо снагу, ово је само почетак"

Спортске.нет 18.08.2021
Милан Павков један од јунака Звездине победе на Клужом и кец у рукаву црвено-белих, поготово када су у питању европске утакмице, рекао је да је захвалан на овој победи пре свега навијачима, због подршке коју је његов тим добио… »
Павков: Сигуран сам да је ово само почетак

Павков: Сигуран сам да је ово само почетак

Моззарт спорт 18.08.2021
"Драго ми је што сам помогао да Звезда одигра још једну добру партију у Европи", каже. Милан Павков се новом бриљантном европском партијом поново вратио у фудбалску орбиту. Снажни голгетер из Бегеча је голом и асистенцијом… »
Пробудио се див из бегеча: Заборављени Милан Павков се поново показао као европска талија Црвене звезде

Пробудио се див из бегеча: Заборављени Милан Павков се поново показао као европска талија Црвене звезде

Вечерње новости 18.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Извађен из нафталина заборава и апатије, снажни центарфор је поново постао победоносни штих тренера српског првака Дејана Станковића, који је указивањем поверења високом шпицу направио пун погодак. Голом и… »
Павков: Поносан сам на тим, навијачи нам дају снагу

Павков: Поносан сам на тим, навијачи нам дају снагу

Спортски журнал 18.08.2021
- Поносан сам на своје саиграчце, на овај тим и то што смо успели да покажемо сву нашу снагу када је било битно - рекао је јунак Звездине победе против Клужа (4:0) Милан Павков. - Мислим да су се звездаши, још једном, уверили… »
Херој звездине победе: ‘Поносан сам на своје саиграче, звездаши нам дају снагу’!

Херој звездине победе: ‘Поносан сам на своје саиграче, звездаши нам дају снагу’!

Хот спорт 18.08.2021
Звездин нападач поносан! Црвена звезда је синоћ савладала екипу Клужа у оквиру прве утакмице плеј-офа квалификација за Лигу шампиона. Резултат на крају меча је био 4:0, а гол и асистенцију је уписао Милан Павков који је поделио… »
Показали смо снагу када је било битно! Павков поново јунак Звезде: Поносан сам на саиграче, ово је само почетак

Показали смо снагу када је било битно! Павков поново јунак Звезде: Поносан сам на саиграче, ово је само почетак

Мондо 18.08.2021
Милан Павков је поново био херој победе Црвене звезде. Милан Павков је поново био херој победе Црвене звезде Успела је Црвена звезда да се опорави од испадања из квалификација за Лигу шампиона и пораза од Шерифа. Налазе се на… »
Звездин херој се огласио: Ово је само почетак наших добрих игара у Европи

Звездин херој се огласио: Ово је само почетак наших добрих игара у Европи

Нова 18.08.2021
Милан Павков је голом и асистенцијом против Клужа у победи Црвене звезде од 4:0 још једном показао колико значи свом клубу. Звездин нападач је сјајно отворио утакмицу голом у петом минуту, а затим је седам минута пред крај првог… »
Звезда се похвалила: Бен престигао Дијару и постао рекордер

Вести онлине 18.08.2021
Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен постао је рекордер по броју голова постигнутих у европским такмичењима у црвено-белом. Бен, који је у Звезду стигао пре три и по године и на мечу са Клужом у уторак увече постигао је… »
Бен надомак Панчева и жигића: Рекорди само падају!

Бен надомак Панчева и жигића: Рекорди само падају!

Хот спорт 18.08.2021
После синоћног поготка постао најбољи страни стрелац у европским такмичењима. Црвена звезда је успела да савлада Клуж у првој утакмици плеј-офа за групну фазу Лиге Европе резултатом 4:0, а међу стрелце се уписао и Ел Фарду Бен… »
Милан павков: Показали смо снагу када је битно, звездаши су видели колико овај тим може!

Милан павков: Показали смо снагу када је битно, звездаши су видели колико овај тим може!

Вечерње новости 18.08.2021
Фото: М. Вукадиновић Момак из Бегеча забележио је погодак и асистенцију у победи Црвене звезде од 4:0.Дан након меча је хладне главе говорио за званични сајт црвено-белих. - Поносан сам на своје саиграче, на овај тим и то што смо… »
Бен постао Србин – Звездин фудбалер добио наш пасош

Бен постао Србин – Звездин фудбалер добио наш пасош

Нова 18.08.2021
Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен и званично је овог августа постао држављанин Србије. Бен је српско држављанство добио петог августа 2021, а ова информација прошла је испод радара јавности, све до дан после меча са… »

Нова 18.08.2021
Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен постао је рекордер по броју голова постигнутих у европским такмичењима у црвено-белом. Бен, који је у Звезду стигао пре три и по године и на мечу са Клужом у уторак увече постигао је… »
Ништа Боаћи, ништа Клео, ништа Дијара: Србин Бен најбољи голгетер српског фудбала

Ништа Боаћи, ништа Клео, ништа Дијара: Србин Бен најбољи голгетер српског фудбала

Моззарт спорт 18.08.2021
Репрезентативац Комора, који је од данас и српски држављанин, престигао Дијару по броју голова. Ел Фарду Бен је увелико прикачио епитет најбољег иностраног стрелца у историји Црвене звезде, престигавши прошле сезоне Ричмонда… »
Терзић: Честитке играчима и стручном штабу, захвалност навијачима

Терзић: Честитке играчима и стручном штабу, захвалност навијачима

Спортски журнал 18.08.2021
Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић честитао је играчима и стручном штабу на победи против Клужа у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу Европа, а посебно је захвалио навијачима на подршци. "Честитам… »
Његово величанство Бен, "Гробари" више немају аргумент

Његово величанство Бен, "Гробари" више немају аргумент

Спортске.нет 18.08.2021
Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен, голом против Клужа у уторак увече, постао је први стрелац српског фудбала међу иностраним играчима, престигавши некадашњег шпица Партизана Ламину Дијару. Звездиним трећим поготком на мечу… »
Терзић након сјајне партије црвено белих: „За све оне који воле Звезду ово је било једно незаборавно вече“!

Терзић након сјајне партије црвено белих: „За све оне који воле Звезду ово је било једно незаборавно вече“!

Хот спорт 18.08.2021
Терзић презадовољан након победе против Клужа Црвена звезда је савладала екипу Клужа резултатом 4:0 у оквиру првог меча плеј-офа квалификација за Лигу Европе, а презадовољан после нове незаборавне вечери био је и генерални… »
Огласио се Терзић после велике победе Звезде: Ово је било незаборавно вече, показаћемо квалтиет у Европи!

Огласио се Терзић после велике победе Звезде: Ово је било незаборавно вече, показаћемо квалтиет у Европи!

Мондо 18.08.2021
Генерални директор Звезде се посебно захвалио навијачима. Генерални директор Звезде се посебно захвалио навијачима. Црвена звезда је остварила велику победу над Клужом (4:0) и тако дошла надомак групне фазе Лиге Европе, што би… »
Терзић: Против Клужа је наплаћен труд свих у Звезди

Терзић: Против Клужа је наплаћен труд свих у Звезди

Нова 18.08.2021
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић честитао је играчима на победи у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Звезда је у уторак увече са 4:0 на свом стадиону савладала екипу Клужа, који ће у реваншу тешко… »
"Њима дугујемо велику захвалност!" После велике Звездине победе, огласио се и Звездан Терзић и поручио ово!

"Њима дугујемо велику захвалност!" После велике Звездине победе, огласио се и Звездан Терзић и поручио ово!

Спортал блиц 18.08.2021
, а , генерални директор шампиона Србије, огласио се после овог тријумфа. Тим Дејана Станковића стекао је велику предност из првог меча за место у Лиги Европе и остаје да доврши посао у Румунији следећег четвртка. Блистао је… »
Црвена звезда разбила клуж у гротлу маракане: Црвено-бели једном ногом у Лиги Европе

Црвена звезда разбила клуж у гротлу маракане: Црвено-бели једном ногом у Лиги Европе

Вечерње новости 17.08.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Направио је Дејан Станковић одређене корекције у односу на претходни европски дуел. Пред око 22 хиљаде навијача Црвена звезда била је бољи ривал, а то се видело већ након пет минута игре када су… »

Вести дана »