Povezane vesti
Prodaju krofni na grčkim plažama kontroliše mafija, a rat klanova se otima kontroli
Luftika 18.08.2021
Pucnjevi, premlaćivanja i pretnje uličnim prodavcima krofni su več viđen scenario u Grčkoj – Najnoviji slučaj premlaćivanja prodavca krofni na Halkidikiju, dospeo je u žižu javnosti. – Čuo sam pucanj a neko je vikao da pokupe čauru i da beže. Na… »
Krofna mafija: hara Halkidikijem, velike pare su u igri a zbog teritorije počeli oružani obračuni
Blic 18.08.2021
Mafija ima svoje pipke u svakoj pori društva, ali, saznanje da se odvija pravi mali rat među prodavcima krofni na plažama Grčke, nekako je dočekana sa nevericom. Međutim, koliko god da ovo deluje smešno na prvi pogled, slučaj nimalo nije naivan, pošto se… »
Neverovatna priča iz Grčke - prodavci krofni ratuju na plažama zbog zarade od 150.000 evra
Noizz 18.08.2021
"Krofne, krofne!" - rečenica koju sigurno tokom odmora čujete više puta na plaži, a iako možda ne izgleda kao unosan posao, za organizatore predstavlja značajan izvor prihoda, pa na grčkim plažama neretko dolazi do obračuna mafijaških "krofna klanova"… »
Rat "krofna klanova" u Grčkoj, zarada po sezoni i do 150.000€! "Albanci su mi preprečili put, pretukli i pucali na mene"
Mondo 18.08.2021
"Krofne, krofne!" - rečenica koju sigurno tokom odmora čujete više puta na plaži, a iako možda ne izgleda kao unosan posao, za organizatore predstavlja značajan izvor prihoda, pa na grčkim plažama neretko dolazi do obračuna mafijaških "krofna klanova"… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 27 povezanih
RHMZ: Vodostaji Dunava, Save i Tise narednih dana ispod niskih plovidbenih nivoa
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
Vanredna sednica Skupštine: Poslanici prihvatili da se obavi zajednički pretres o svim tačkama dnevnog reda
NIN pre 14 minutajoš 16 povezanih
Nafta pada pred nove sankcije Iranu: Tržišta čekaju potez Vašingtona, zlato ponovo raste
Bonitet pre 49 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih