Повезане вести
Драгана Мирковић проговорила о односу са Светланом Цецом Ражнатовић (ВИДЕО)
Вести онлине 18.08.2021
Драгана Мирковић јуче је одржала прес конференцију поводом свог великог концерта који ће се одржати у петак, 20. августа у Крагујевцу. Фолк певачица спрема прави спектакл за своју многобројну публику, а за новинаре је причала о… »
Драгана Мирковић ПРИЗНАЛА: „Стварно не знам зашто је Цеца то урадила, мора да је била нешто НЕРВОЗНА!”
Свет & Скандал 18.08.2021
Драгана Мирковић спрема спектакл у Крагујевцу, а медији су увек око ње. Тако је одговарала на пуно питања, а осврнула се и на однос са колегиницом Светланом Цецом Ражнатовић. Драгана се, између осталог и присетила и чувене… »
Драгана о сукобу са Цецом: Та жена је ружно причала о мени, а не ја о њој! Не плашим се, идем уздигнуте главе без…
Курир 18.08.2021
Драгана Мирковић је, после скоро три године од јавног сукоба, проговорила о свом односу са колегиницом Цецом Ражнатовић. Она се, током дружења са медијима, присетила и чувене реченице која је својевремено постала хит на… »
Вести дана »
Шпанија има новог Рафу о коме прича свет, Зверев му стоји на путу до полуфинала!
Спортске.нет пре 1 сатјош 48 повезаних
Јесте ли изненађени? Ево ко је играч сезоне у Лиги шампиона: УЕФА одредила најбоље, ово је и идеални тим елитног такмичења!
Курир пре 50 минутајош 48 повезаних
Огласила се сестра Мине Костић: Певачица примљена у "Лазу", а она сад објаснила како стоје ствари: Не стижем да је видим...
Курир пре 1 сатјош 21 повезана