Povezane vesti
Iz Avganistana evakuisano više od 2.200 diplomata
Danas 18.08.2021
Više od 2.200 diplomata i drugih civila evakuisano je iz Avganistana vojnim letovima, prenosi Rojters danas. Talibani su poručili da žele mir, da se neće osvetiti starim neprijateljima, kao i da će poštovati prava žena u okviru islamskog zakona… »
Evakuisano više od 2.200 diplomata i drugih civila iz Avganistana
N1 Info 18.08.2021
Više od 2.200 diplomata i drugih civila evakuisano je iz Avganistana vojnim letovima, prenosi Rojters. Talibani su poručili da žele mir, da se neće osvetiti starim neprijateljima, kao i da će poštovati prava žena u okviru islamskog zakona. Ipak… »
Žele da odu iz zemlje: Više od 2.200 diplomata i civila evakuisano iz Avganistana
Kurir 18.08.2021
Više od 2.200 diplomata i drugih civila do sada je evakuisano iz Avganistana vojnim letovima, rekao je u danas jedan zapadni bezbednosni zvaničnik. Rano jutros 131 osoba sletela je u Frankfurt. Oni su bili evakuisani iz Kabula u uzbekistansku prestonicu… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada: Raspravlja se o predlogu opozicije o razrešenju gradonačelnika Milana Đurića
Euronews pre 11 minutajoš 19 povezanih
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 47 minutajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 41 minutajoš 19 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih