Повезане вести

Предсједник Општине Никшић саслушан због негирања геноцида у Сребреници

Предсједник Општине Никшић саслушан због негирања геноцида у Сребреници

Слободна Европа 18.08.2021
Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић из Демократског фронта (ДФ) саслушан је 18. августа у Вишем државном тужилаштву због изјаве којом је негирао геноцид у Сребреници. Кривичну пријаву против њега поднијела је опозициона… »
Антисрпска резолуција на делу: Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници

Антисрпска резолуција на делу: Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници

Правда 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става о наводном геноциду у Сребреници. "Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а којом сам оптужен за… »
Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници

Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници

РТВ 18.08.2021
ПОДГОРИЦА - Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става о наводном геноциду у Сребреници. "Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а којом сам… »
Почео обрачун са Србима у Црној Гори због сребренице: Марко Ковачевић градоначелник Никшића саслушан у тужилаштву

Почео обрачун са Србима у Црној Гори због сребренице: Марко Ковачевић градоначелник Никшића саслушан у тужилаштву

Курир 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става који је изнео везано за Сребреницу. Ковачевића је тужилаштву пријавио ДПС Мила Ђукановића, пише Борба.ме. “Био сам у Вишем државном… »
Почео нови обрачун са Србима у црној гори: Ковачевић на саслушању због Сребренице

Почео нови обрачун са Србима у црној гори: Ковачевић на саслушању због Сребренице

Вечерње новости 18.08.2021
Фото: В.К. - Био сам у тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а за негирање наводног геноцида у Сребреници, казао је кратко Ковачевић. Недавно је ДПС био покренуо иницијативу за смену Ковачевића са места… »
ДПС кренуо са ловом на Србе Градоначелник Никшића у Вишем тужилаштву због негирања наводног геноцида у Сребреници!

ДПС кренуо са ловом на Србе Градоначелник Никшића у Вишем тужилаштву због негирања наводног геноцида у Сребреници!

Ало 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става који је изнео везано за Сребреницу. Ковачевића је тужилаштву пријавио ДПС Мила Ђукановића. “Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам… »

Вести дана »