Повезане вести
Предсједник Општине Никшић саслушан због негирања геноцида у Сребреници
Слободна Европа 18.08.2021
Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић из Демократског фронта (ДФ) саслушан је 18. августа у Вишем државном тужилаштву због изјаве којом је негирао геноцид у Сребреници. Кривичну пријаву против њега поднијела је опозициона… »
Антисрпска резолуција на делу: Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници
Правда 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става о наводном геноциду у Сребреници. "Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а којом сам оптужен за… »
Градоначелник Никшића саслушан због негирања геноцида у Сребреници
РТВ 18.08.2021
ПОДГОРИЦА - Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става о наводном геноциду у Сребреници. "Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а којом сам… »
Почео обрачун са Србима у Црној Гори због сребренице: Марко Ковачевић градоначелник Никшића саслушан у тужилаштву
Курир 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става који је изнео везано за Сребреницу. Ковачевића је тужилаштву пријавио ДПС Мила Ђукановића, пише Борба.ме. “Био сам у Вишем државном… »
Почео нови обрачун са Србима у црној гори: Ковачевић на саслушању због Сребренице
Вечерње новости 18.08.2021
Фото: В.К. - Био сам у тужилаштву да дам изјаву поводом кривичне пријаве ДПС-а за негирање наводног геноцида у Сребреници, казао је кратко Ковачевић. Недавно је ДПС био покренуо иницијативу за смену Ковачевића са места… »
ДПС кренуо са ловом на Србе Градоначелник Никшића у Вишем тужилаштву због негирања наводног геноцида у Сребреници!
Ало 18.08.2021
Градоначелник Никшића Марко Ковачевић саслушан је данас у Вишем тужилаштву због свог става који је изнео везано за Сребреницу. Ковачевића је тужилаштву пријавио ДПС Мила Ђукановића. “Био сам у Вишем државном тужилаштву да дам… »
Вести дана »

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Премијер Шпаније Педро Санчез позвао на избацивање Израела из међународних спортских такмичења
Данас пре 9 сатијош 1 повезана