Povezane vesti

Antisrpska rezolucija na delu: Gradonačelnik Nikšića saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

Antisrpska rezolucija na delu: Gradonačelnik Nikšića saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

Pravda 18.08.2021
Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava o navodnom genocidu u Srebrenici. "Bio sam u Višem državnom tužilaštvu da dam izjavu povodom krivične prijave DPS-a kojom sam optužen za negiranje… »
Predsjednik Opštine Nikšić saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

Predsjednik Opštine Nikšić saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

Slobodna Evropa 18.08.2021
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević iz Demokratskog fronta (DF) saslušan je 18. avgusta u Višem državnom tužilaštvu zbog izjave kojom je negirao genocid u Srebrenici. Krivičnu prijavu protiv njega podnijela je opoziciona Demokratska… »
Gradonačelnik Nikšića saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

Gradonačelnik Nikšića saslušan zbog negiranja genocida u Srebrenici

RTV 18.08.2021
PODGORICA - Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava o navodnom genocidu u Srebrenici. "Bio sam u Višem državnom tužilaštvu da dam izjavu povodom krivične prijave DPS-a kojom sam optužen za… »
Počeo obračun sa Srbima u Crnoj Gori zbog srebrenice: Marko Kovačević gradonačelnik Nikšića saslušan u tužilaštvu

Počeo obračun sa Srbima u Crnoj Gori zbog srebrenice: Marko Kovačević gradonačelnik Nikšića saslušan u tužilaštvu

Kurir 18.08.2021
Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava koji je izneo vezano za Srebrenicu. Kovačevića je tužilaštvu prijavio DPS Mila Đukanovića, piše Borba.me. “Bio sam u Višem državnom tužilaštvu… »
DPS krenuo sa lovom na Srbe Gradonačelnik Nikšića u Višem tužilaštvu zbog negiranja navodnog genocida u Srebrenici!

DPS krenuo sa lovom na Srbe Gradonačelnik Nikšića u Višem tužilaštvu zbog negiranja navodnog genocida u Srebrenici!

Alo 18.08.2021
Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević saslušan je danas u Višem tužilaštvu zbog svog stava koji je izneo vezano za Srebrenicu. Kovačevića je tužilaštvu prijavio DPS Mila Đukanovića. “Bio sam u Višem državnom tužilaštvu da dam izjavu… »
Počeo novi obračun sa Srbima u crnoj gori: Kovačević na saslušanju zbog Srebrenice

Počeo novi obračun sa Srbima u crnoj gori: Kovačević na saslušanju zbog Srebrenice

Večernje novosti 18.08.2021
Foto: V.K. - Bio sam u tužilaštvu da dam izjavu povodom krivične prijave DPS-a za negiranje navodnog genocida u Srebrenici, kazao je kratko Kovačević. Nedavno je DPS bio pokrenuo inicijativu za smenu Kovačevića sa mesta predsednika Opštine… »

Vesti dana »