Повезане вести
Илић: Чукарички идеалан клуб за младог тренера
Нови магазин 18.08.2021
Прослављени српски фудбалер а сада тренер Саша Илић одржао је данас прву конференцију за новинаре откад је преузео тренерско место у суперлигашу Чукаричком. Илић је до сада био део стручног штаба Драгана Стојковића у А… »
Саша Илић представљен на Брду: ‘Чукарички је идеалан за тренера почетника!’
Хот спорт 18.08.2021
Легенда Партизана промовисана у Чукаричком! Некадашњи фудбалер и капитен Партзана Саша Илић, представљен је данас на Бановом Брду као нови тренер Чукаричког. Сале није крио срећу и задовољдство, а дебитантски наступ на клупи… »
Илић: Да сам могао да бирам изабрао бих Чукарички
Моззарт спорт 18.08.2021
Нови стратег Брђана изнео амбиције пред нови изазов. Одјекнула је јуче са Бановог брда вест да је упражњено место шефа стручног штаба Чукаричког заузео Саша Илић, а дан након постигнутог договора о двогодишњој сарадњи… »
Илић: Да ме је неко питао, изабрао бих Чукарички
Нова 18.08.2021
Саша Илић, играчка легенда Партизана, промовисан је на Бановом брду као нови шеф стручног штаба Чукаричког. „Велико ми је задовољство што сам добио прилику да тренерски пут почнем у Чукаричком. Захвалан сам Фудбалском савезу… »
Вести дана »
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 5 сатијош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана