Povezane vesti
Panter uzbuđen kao nikada do SAD: ‘Jedva čekam da počnemo!’
Hot sport 18.08.2021
Nova zvezda crno-belih vidno srećan što je u Partizanu! Košarkaši Partizana polako započinju pripreme za novu sezonu, a na prozivci su se pojavili gotovo svi igrači osim Pejdža, Mozlija i Mura. Jedan od najvećih pojačanja crno-belih u poslednjoj deceniji… »
Panter uzbuđen zbog dolaska u Partizan: Nisam mogao da kažem ne kada sam video da me želi Obradović
Večernje novosti 18.08.2021
Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY Nema sumnje da navijači crno-belih mnogo očekuju od igrača koji je prošlu sezonu proveo u milanskoj Olimpiji. - Blagosloven sam, to je sve što mogu da kažem. Blagosloven i uzbuđen - zapčeo je priču Panter. Kao glavni razlog… »
Kevin Panter: Blagosloven sam, srećan i uzbuđen, želim da osvajam titule
Mozzart sport 18.08.2021
Američki košarkaš izuzetno motivisan na startu priprema pred prvu sezonu u dresu Partizana. Košarkaši Partizana su krenuli sa pripremama za novu sezonu - prvu od povratka Željka Obradovića na klupu tima. Na prozivci se pojavilo i prvo pojačanje u drugom… »
Vesti dana »
Đoković - Alkaraz, uživo: Novak ide po 25. grend slem pehar, istorija je na talonu
Mondo pre 34 minutajoš 35 povezanih
Upozorenje RHMZ na nizak vodostaj na Dunavu, tokom dana očekuju se snežne padavine
RTV pre 4 minutajoš 16 povezanih
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih
Veće naknade za nezaposlene od 1. februara: Evo koliko sada iznose isplate
Ozon pre 44 minutajoš 6 povezanih
Sofronijević: Broj prijava sve veći kako se približava istek roka, do jutros 1.435.318
Blic pre 24 minutajoš 4 povezane