Povezane vesti
Legendarni košarkaš napunio 60 godina: ‘Iznenađen sam što sam i dalje tu! Mnogi su mislili da ću biti mrtav sa 40, 45’
Hot sport 18.08.2021
Buran životni put! Denis Rodman je proslavio 60. rođendan! Legendarni as je jedan od najboljih defanzivaca u istoriji košarke. Rodman je tokom karijere bio prepoznatljiv po neverovatnim atletskim sposobnostima, ali i specifičnom načinu života. Istaknuti… »
Iznenađen sam što sam živ, džordan je na jupiteru! Kontroverzni Rodman u svom stilu: Mislili su da ću odavno umreti
Mondo 18.08.2021
Denis Rodman je ponovo dao intervju o kom se priča. Denis Rodman je ponovo dao intervju o kom se priča Čuli ste sigurno za onu izreku da je tanka linija između ludaka i genija. Dokaz toga su pojedini sportisti. Među njima je svakako kontroverzni Denis… »
Iznenađen sam što sam još uvek živ: Kontroverzni Rodman bez dlake na jeziku - "mislili su da ću odavno umreti"
Večernje novosti 18.08.2021
Foto: Tviter Takođe, on je čovek koji uvek kaže ono što misli. Tako je bilo i sada u novom intervjuu. - Iznenađen sam što sam još uvek ovde. Mnogi su mislili da ću umreti sa 40, 45, 50 ili 55 godina. Napunio sam 60 i razmišljam 'Vau, još sam tu'. Neko… »
Vesti dana »
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 52 minutajoš 35 povezanih
SPC o razrešenju Justina: Počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom, obmanjivao javnost da je "politički progonjen"
Glas Zaječara pre 41 minutajoš 27 povezanih
Kleut: „Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku“
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 5 satijoš 34 povezane