Povezane vesti
Oglasio se odbegli predsednik Avganistana: Gde je novac? (video)
Pravda 18.08.2021
Predsednik Avganistana Ašraf Gani obratio se javnosti. Gani, koji je dobio azil u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, obratio se javnosti video porukom na Fejsbuku. On je rekao da je pobegao iz zemlje jer je želeo da izbegne krvoproliće i to da se Kabul… »
Ja sam na konsultacijama za povratak u avganistan: Bivši predsednik Gani se oglasio iz Emirata, pomenuo i optužbe za novac…
Kurir 18.08.2021
Avganistanski predsednik Ašraf Gani tvrdi da je napustio Kabul kako bi sprečio krvoproliće i demantovao je izveštaje da odneo novac iz velike predsedničke palate. Bivši ministri žestoko su kritikovali Ganija zbog iznenadnog napuštanja zemlje kada… »
Predsednik Avganistana negira da je iz zemlje izneo veliku sumu novca
N1 Info 18.08.2021
Predsednik Avganistana Ašraf Gani izjavio je da je Kabul napustio da bi izbegao krvoproliće i odbacio tvrdnje da je poneo velike sume novca kada je napuštao predsedničku palatu. Ganija su žestoko kritikovali bivši ministri, jer je napustio zemlju… »
Ašraf Gani: Napustio sam Kabul da sprečim krvoproliće
Nova 18.08.2021
Doskorašnji predsednik Avganistana Ašraf Gani poručio je danas iz egzila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) da je napustio Kabul da bi sprečio krvoproliće. Za optužbe da je sa sobom poneo novac rekao je da su u potpunosti “neosnovane”… »
Ghani u obraćanju iz Emirata: Da sam ostao, svjedočio bi krvoproliću u Kabulu
Slobodna Evropa 18.08.2021
Predsjednik Afganistana Ashraf Ghani u prvom uživo obraćanju nakon napuštanja zemlje rekao je da je morao otići iz Afganistana kako bi spriječio krvoproliće. "Da sam ostao svjedočio bi krvoproliću u Kabulu," rekao je Ghani. Ghani se stanovnicima… »
Evo s koliko novca je pobegao bivši predsednik: Bila su 4 automobila puna para, deo su probali da stave u helikopter...
Mondo 18.08.2021
Predsednik Avganistana Ašraf Gani pobegao je iz Kabula samo nekoliko sati pre nego što su talibani preuzeli kontrolu sa 144 miliona evra gotovine sa sobom. Predsednik Avganistana Ašraf Gani pobegao je iz Kabula samo nekoliko sati pre nego što su… »
Iz Avganistana poneo samo keš Otkriveno koliko je novca bivši predsedenik Gani poneo prilikom bekstva! Malo mu bio 1…
Kurir 18.08.2021
Predsednik Avganistana Ašraf Gani pobegao je iz Kabula samo nekoliko sati pre nego što su talibani preuzeli kontrolu sa neverovatnih 170 miliona dolara gotovine. Svrgnuti lider vlade koju podržava Zapad insistirao je da je pobegao iz svoje zemlje kako… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi opkolili zgrade RTV-a i RTS-a i najavili blokadu od 22 sata (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

Policija obezbeđuje RTS na Košutnjaku nakon poziva studenata da se blokira ova lokacija (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih

Prve fotografije iz Moskve nakon napada dronovima: Vlasti prijavljuju žrtve, haos na aerodromima
Telegraf pre 30 minutajoš 20 povezanih

Jokić predvodio Denver do ubedljive pobede nad Oklahomom (video)
Politika pre 12 minutajoš 13 povezanih

Danas nastavak sednice Skupštine Srbije: Deo opozicije neće prisustvovati, deo "neće da otkriva planove"
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih