Повезане вести
Епидемијска ситуација клизи у неповољну, расте број пацијената на болничком лечењу
РТС 19.08.2021
У Србији је од почетка епидемије тестиран 4.858.071 узорак, регистровано је 736.313 случајева заразе, званично су пријављена 7.183 смртна исхода од ковид-19, а стопа смртности је 0,98 одсто. 19. 08. 2021. 13:32 Вучић: Не знам… »
У Мексику рекордан број новозаражених коронавирусом
Нова 19.08.2021
У Мексику је у последња 24 сата регистровано 28.953 нових случајева коронавируса, што је највише у једном дану од почетка пандемије. Од последица инфекције преминуло је још 940 пацијената, показују подаци министарства здравља… »
Примио сам трећу дозу, ево коју вакцину сам одабрао! Вирусолог Шеклер уживо открио - није иста као претходне две!
Мондо 19.08.2021
Угледни вирусолог и микробиолог уживо саопштио да је примио трећу дозу вакцине. Угледни вирусолог и микробиолог уживо саопштио да је примио трећу дозу вакцине. Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву, др… »
Никад гора ситуација у Мексику: Рекордан број новозаражених корона вирусом у једном дану
Вечерње новости 19.08.2021
Фото: АП Од последица инфекције преминуло је још 940 пацијената, показују подаци министарства здравља, преноси Ројтерс. Од почетка пандемије, заражено је 3.152.205, а умрло 250.469. Због брзог повећања броја заражених у Мексику… »
Шеклер о трећој дози: Комбинације вакцина су добре, испробаћу прво на себи
Нова 19.08.2021
Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву Миланко Шеклер изјавио је јутрос да досадашња истраживања у свету показују да су, када је реч о трећој дози вакцине против коронавируса, поједине комбинације различитих… »
Шеклер: Комбинације вакцина су добре, ја експериментишем
РТВ 19.08.2021
БЕОГРАД - Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву Миланко Шеклер изјавио је јутрос до досадашња истраживања у свету показују да су, када је реч о трећој дози вакцине против корона вируса, поједине комбинације… »
Вести дана »

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 16 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 56 минутајош 11 повезаних

Петоро младих тешко повређено у судару код Београдског сајма, ватрогасци их извукли из аутомобила
Н1 Инфо пре 1 сатјош 20 повезаних