Повезане вести
Ванредни састанак НАТО пакта: Тема позната
Правда 19.08.2021
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг саопштио је данас да је за петак заказао ванредни састанак шефова дипломатија држава чланица НАТО како би разговарали о Авганистану. "Сазвао сам за пета, 20. август ванредни виртуелни… »
Ванредни састанак НАТО пакта: Тема позната
Правда 19.08.2021
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг саопштио је данас да је за петак заказао ванредни састанак шефова дипломатија држава чланица НАТО како би разговарали о Авганистану. "Сазвао сам за пета, 20. август ванредни виртуелни… »
Столтенберг: У петак ванредни састанак НАТО о Авганистану
Вести онлине 19.08.2021
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг саопштио је да је за сутра заказао ванредни састанак шефова дипломатија држава чланица НАТО како би разговарали о Авганистану. – Сазвао сам за петак, 20. август, ванредни виртуелни… »
Министри вањских послова разговарат ће о Афганистану у петак
Ал Јазеера 19.08.2021
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг сазвао је за петак ванредни састанак министара вањских послова. Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг сазвао је за петак ванредни састанак министара вањских послова док су западне… »
Вести дана »

Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице: Колегиница открила језиве детаље трагедије
Телеграф пре 6 сатијош 102 повезане

Ана Тришић Бабић биће председница Републике Српске уместо Додика
Радио сто плус пре 24 сатајош 38 повезаних

Јаник Синер савладао Алкараза тријумф у Ријаду на Слему шест краљева
Дневник пре 1 сатјош 43 повезане

Крагујевчани против луна парка у близини Шумарица, након бурне реакције грађана постављање обустављено
Нова пре 3 сатајош 28 повезаних

Као некад синиша и деки: Звездин играч није желео да игра против свог бившег клуба, легендарни тренер одобрио!
Хот спорт пре 58 минутајош 28 повезаних