Повезане вести
Гоца Божиновска проговорила о ИСЕЉЕЊУ сина Мирка и снаје Бојане из њене виле у Сурчину
Свет & Скандал 19.08.2021
У медијима се спекулиласало о томе како Мирко Шијан и Бојана Родић желе да се преселе из Гоцине куће у Сурчину и да оду у Тител, где живе Бојанини родитељи. Међутима Баба Гоца је обајснила о чему се заправо ради. – То нема везе… »
Ја дишем за њих троје! Гоца Божиновска проговорила о селидби Мирка и Бојане из виле - поменула и свађу са цецом!
Мондо 19.08.2021
Гоци Божиновској је унук донео велику срећу, а ево и шта је истина о свему што се писало. Гоци Божиновској је унук донео велику срећу, а ево и шта је истина о свему што се писало. Ових дана се у медијима писало да Мирко Шијан и… »
Гоца Божиновска открила праву истину! Ево где ће Шијан и Бојана да живе: Певачица споменула и Цецу, а ево да ли су на ратној…
Курир 19.08.2021
Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова изабраница Бојана Родић недавно су постали родитељи дечака коме су дали име Зоран, по покојном деди. Поносна бака Гоца Божиновска је говорила о првим тренуцима са унуком, а споменула је… »
Две године сам цркавала од туге, дошао је у прави час: Гоца Божиновска отворила душу - Зоран ме учинио најсрећнијом!
Мондо 19.08.2021
Гоца Божиновска открила је како јој је унук променио живот. Гоца Божиновска открила је како јој је унук променио живот. Гоца Божиновска недавно је добила унука и истакла да је најсрећнија бака, а мали Зоран непрестано уноси… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 40 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана