Povezane vesti
Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu: Novi transkript Belivuka
Nova 19.08.2021
Veljko Belivuk, vođa beogradske ispostave "kavačkog klana", trebalo je da bude ubijen iz snajperske puške u mafijaškoj sačekuši u prestonici u junu prošle godine. Velja Nevolja je o tome, preko zaštićene aplikacije „Skaj“, pričao sa svojim najbližim… »
Isplivao novi transkript! Velja iskeširao 100.000 € da spase glavu: "Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu"
Mondo 19.08.2021
Belivuk je morao da "iskešira" 100.000 evra da bi dobio sve informacije. Belivuk je morao da "iskešira" 100.000 evra da bi dobio sve informacije. Veljko Belivuk, vođa beogradske ispostave "kavačkog klana" trebalo je da bude ubijen iz snajperske puške u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo identifikaciju zbog lažnih objava o incidentu na Music Week festivalu
Insajder pre 24 minutajoš 41 povezana
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Srbiju sutra očekuje paklenih 40 stepeni, a potom stiže nagli preokret: RHMZ upozorio na oluje, grad i pad temperature
NIN pre 14 minutajoš 25 povezanih
Na snazi crveni meteo-alarm, zasad najvrelije u Kikindi – 37 stepeni, u Beogradu 36
RTS pre 30 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo upozorava poslodavce u Srbiji: Zaštitite radnike na otvorenom tokom vrućina
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 21 povezana